1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

IT&C

Google dă asigurări că a remediat problemele pe care le-au întâmpinat azi dimineață Gmail și alte servicii de-ale sale

Google susţine că a rezolvat problemele legate de întreruperile intermitente ale unor populare servicii ale sale înregistrate joi dimineaţa devreme şi care au afectat utilizatori din întreaga lume. Compania a dat asigurări că fiabilitatea sistemului este una dintre priorităţile sale principale, relatează Agerpres.

20 aug, 2020 | Agerpres

"Problema cu Gmail ar trebui să fie rezolvată acum. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate şi apreciem răbdarea şi sprijinul constant", a publicat Google joi, la ora 11.10 GMT, pe app status page, unde oferă informaţii despre performanţa serviciilor sale.

Joi dimineaţă, compania tehnologică a început să raporteze probleme în funcţionarea mai multor servicii ale sale, inclusiv Gmail, Drive, platforma de videoconferinţă Meet, dar şi Admin Console, Google Sites, Google Keep, Google Voice şi Google Chat.

Site-ul DownDetector, care raportează scăderi în reţea, a subliniat că probleme au fost raportate de pe toate continentele, dar s-au concentrat în mai multe ţări din Europa, precum şi în Japonia, Australia, India şi Africa de Sud, în special în intervalul orar 04:30 GMT - 07:30 GMT, gravitatea perturbării variind de la utilizator la utilizator.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO