1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

News

Google+ pe ultima sută de metri: compania a anunţat data la care va şterge paginile utilizatorilor. Cum să îţi salvezi datele

În luna octombrie a anului trecut, Google a anunţat că va închide versiunea pentru consumatori a reţelei de socializare din cauza unei utilizării reduse (90% din sesiunile de utilizatori Google+ durează mai puțin de cinci secunde) și "provocările implicate în menţinerea unui produs de succes care să răspundă aşteptărilor consumatorilor", fără să menţioneze breşa de securitate care a afectat datele personale ale utilizatorilor. Acum anunţă că va inchide definitiv reţeaua la 2 aprilie şi va şterge conţinutul paginilor.

03 feb, 2019 | | ECONOMICA.net

Începând cu 4 februarie, nu veți mai putea crea profiluri noi, pagini, comunități sau evenimente Google+. Comentariile generate de Google+ pe site-urile externe vor fi eliminate de pe platforma Blogger până pe 4 februarie și de pe alte site-uri până pe 7 martie. Toate comentariile realizate folosind Google+ şi postate pe site-uri vor fi șterse începând cu data de 2 aprilie.

"Procesul de ștergere a conținutului din conturile şi paginile Google+, precum și Arhiva albumului va dura câteva luni, iar conținutul poate rămâne în acest interval. De exemplu, utilizatorii vor putea să vadă în continuare părți din contul lor Google+ prin jurnalul de activități și un anumit conținut pentru consumatori poate rămâne vizibil pentru utilizatorii G Suite până când versiunea pentru consumatori a Google+ se va închide", se arată într-un comunicat al Google.

Pe 2 aprilie, întregul conținut Google+ pentru consumatori va fi șters. Acesta include fotografiile și videoclipurile de pe Google+ din arhiva albumelor utilizatorilor, precum și din paginile Google+. Dacă doriți să vă luați datele Google+ înainte de a fi șterse, aici găsiţi instrucțiuni pas cu pas despre cum să creați și să descărcați o arhivă. Fotografiile și videoclipurile din Google Photos sunt sigure și nu vor fi șterse.

Ce este bine de reţinut este faptul că profilul Google+ nu va fi șters în urma descărcării datelor din acesta.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO