1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

IT&C

Google va lansa în curând tableta Nexus 9, produsă de HTC şi echipată cu procesor Nvidia

Google va lansa în curând tableta Nexus 9, succesoarea modelului Nexus 7. Nexus 9, echipată cu un ecran cu diagonala de 9 inci, va fi produsă de HTC, compania taiwaneză marcând astfel revenirea pe piaţa tabletelor după o pauză de trei ani. De asemenea, Nexus 9 va fi primul dispozitiv Nexus produs de HTC începând din 2010.

22 sep, 2014 | ECONOMICA.net

Lansarea Nexus 9, dezvoltată de Google şi HTC, a fost confirmată de surse apropiate situaţiei pentru Wall Street Journal, preluat de The Verge.

Nexus 9 va marca prima colaborare directă Google-HTC începând din 2010, când compania taiwaneză a produs Nexus One, primul smartphone care a purtat brandul Google Nexus.

Potrivit Wall Street Journal, inginerii HTC au făcut mai multe drumuri între Taipei şi Mountain View, unde este sediul Google, pentru a pune la punct fiecare detaliu al noului produs.

Tableta va fi echipată cu procesorul Tegra K1, produs de Nvidia, una dintre cele mai performante soluţii ARM disponibile în prezent.

Diagonala de 9 inci sugerează că Nexus 9 va fi mai apropiată de modelul high-end Nexus 10 produs de Samsung decât de predecesorul Nexus 7, fabricat de Asus.

Iminenta lansare a Nexus 9 a fost confirmată şi pentru The Verge de surse apropiate Google, compania urmând să sincronizete prezentarea tabletei cu introducerea noii versiuni a sistemului de operare Android. Android L va marca cea mai amplă redesenare vizuală din istoria sistemului de operare al Google.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO