1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

News

Google vrea să facă o schimbare fundamentală în Chrome

Dezvoltatorii Google Chrome lucrează la o bandă scrollabilă care va oferi mai mult spaţiu fiecărei ferestre de browser, făcându-le mai uşor de identificat și de accesat. Cu toate că browserul Chrome este cel mai popular în lume, acesta are câteva defecte notabile pe care alte browsere sunt mai mult decât fericite să le remedieze. Chiar şi această caracteristică nu este una nouă, Firefox o foloseşte de ceva timp.

29 noi, 2018 | ECONOMICA.net

În prezent, taburile din Chrome devin progresiv mai mici cu cât sunt deschidese mai multe, până când rămâne vizibil doar logo-ul site-ului pentru fiecare, în funcţie şi de rezoluţia ecranului. Inginerul de la Chrome, Peter Kasting, a dezvăluit că noua caracteristică este în curs de dezvoltare într-o discuție pe Reddit, inițiată de un utilizator Chrome exasperat de taburile minuscule, potrivit publicaţiei techradar.com.

"Banda de taburi scrollabilă este în lucru", a spus Kasting. "Între timp, încercați să faceți clic pe Shift și pe Ctrl pentru a selecta simultan mai multe taburi, apoi trageți de ele pentru a separa ferestrele în grupuri de taburi."

Alte browsere utilizează diferite metode de gestionare a mai multor taburi. În Firefox, deschiderea prea multor taburi pentru spațiul disponibil creează mici butoane stânga și dreapta pentru a le putea parcurge, în timp ce Vivaldi permite să creați "grupuri de taburi" care pot fi minimizate și extinse. 

Diferenţa dintre navigarea pe Chrome şi Mozzila se poate vedea mai jos:

 

O altă metodă de a ţine taburile sub control este de a folosi diverse plugin-uri.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO