1EUR = 4.8732 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Gran Via, cu 1.800 de apartamente dezvoltate în Bucureşti, va finaliza anul acesta ultimele 300 de unităţi din Timişoara 58

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate finalizează în acest an Timișoara 58, proiect rezidențial dezvoltat pe fosta platformă Frigocom de la intersecția bulevardului Timișoara cu strada Moinești, ansamblul rezidențial Timișoara 58.

26 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Compania are în lucru ultima fază a proiectului, două blocuri cu 300 de apartamente, totalizând o investiție în construcție de 18 milioane euro.

„Pentru aceste ultime blocuri structura a fost finalizată, închiderile au fost realizate în proporție de 80%,  lucrându-se acum la compartimentări interioare, instalații termice, șape și ferestre.  Conform ritmului de lucru, estimăm ca livrarea se va face în trimestrul trei al acestui an”, explică Ana Maria Nemțanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România, adăugând: ”Din cele 300 de apartamente, 60% au fost deja pre-contractate, cu o medie lunară de vânzări de 20 de unități.”

Proiectul Timișoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcție, pe un teren în suprafață de 32.000 mp (fosta platformă industrială Frigocom) totalizând o investiție de 45 milioane euro în achiziția terenului, infrastructură, șapte  blocuri și diverse facilități precum locuri de parcare, alei de circulație sau loc de joacă destinat locatarilor.

Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unități: garsoniere, studiouri duble, apartamente cu două și trei camere, precum și apartamente tip duplex. Toate apartamentele se încadrează în cota de TVA de 5%, cererea provenind atât din partea tinerelor familii bucureștene, cât și din partea celor care se relochează în București din alte județe. Proiectul este apreciat pentru facilitățile din zonă: stația de metrou Gorjului la 15 minute de mers pe jos, magazinele Lidl, Penny Market, Kik și JYSK din imediata apropiere, precum și pentru numeroasele tipuri de compartimentări.

Gran Via e prezentă de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale. Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat în București 1.800 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1.

În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mallul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO