1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

Imobiliare

Gran Via Real Estate livrează, luna aceasta, proiectul rezidențial Aviaţiei Apartments, cu 291 de apartamente

Dezvoltatorul de origine spaniolă, Gran Via Real Estate, finalizează în luna octombrie proiectul Aviației Apartments: 291 de apartamente tip studio, două și trei camere, o investiție totală de 17 milioane de euro (cost de construcție, fără valoarea terenului).

07 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

Finalizăm în această lună cel de-al treilea proiect în București, un ansamblu premium, în zona Aviației ce beneficiază de arhitectură contemporană, apartamente compartimentate eficient, regim redus de înălțime, curte interioară dedicată exclusiv rezidenților și 300 de locuri de parcare subterană”, spune Antoanela Comșa, General Manager, Gran Via România, adugând: ”Am ales zona cu cea mai dinamică evoluție imobiliară din ultimii 10 ani, încurajați de cererea din partea tinerilor familii, pentru care vechiul stoc locativ din cartier nu mai corespundea cu stilul lor de viață.”

Ansamblul este compus din patru corpuri de clădire cu șase etaje, reunite în jurul unei curți interioare de 1.000 mp unde sunt amenajate spații verzi, loc de joacă și zone dedicate relaxării și socializării rezidenților.

Aviației Apartments a pus la vânzare un mix de studio-uri cu suprafețe utile între 40 si 48 mp, apartamente cu două camere între 57 și 60 mp și locuințe de trei camere de la 67 până la 72 mp (suprafețe nete, fără terase/balcoane).

Gran Via e prezentă de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale. Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat 1.500 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, vis a vis de Plaza Mall, și Timișoara 58, ambele în sectorul 6 al Capitalei, Aviației Apartments fiind cel de-al treilea proiect finalizat în București.

În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mallul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO