1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Imobiliare

Green Net a închiriat online 2.500 mp din parcul industrial Chitila Logistics Hub, deținut de Globalworth și Global Vision

Compania de cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice Green Net a închiriat, într-o tranzacție derulată online, o suprafață totală de 2.500 de metri pătrați - birouri și spații de depozitare în Chitila Logistics Hub, deținut de Globalworth și Global Vision.

09 noi, 2020 | ECONOMICA.net

Prima unitate din parcul logistic dezvoltat de Globalworth și Global Vision în Chitila a fost finalizată și predată la începutul lunii septembrie.

 “Pandemia a accelerat un trend care era deja adoptat de Globalworth: dezvoltarea tehnologiei și a digitalizării. Facem asta deja de mulți ani în toate clădirile noastre de birouri și ne bucurăm să implementăm soluții de eficientizare a noilor tehnologii și pentru Globalworth Industrial, sub-brand-ul nostru de industrial și logistică. Această direcție ne-a ajutat ca procesul de închiriere a spațiului să se desfășoare online, ceea ce confirmă că alături de partenerul nostru, Global Vision, am construit o echipă puternică și un parc industrial strategic poziționat, cu toate dotările necesare pentru nevoile din prezent. Îi urăm bun venit în comunitatea noastră echipei Green Net și suntem convinși că acest parteneriat va fi unul de lungă durată”, spune Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital Globalworth.

Chitila Logistics Hub este un depozit last-mile modern, de 23.1000 metri pătrați, executat la cele mai înalte standarde de calitate, bine conectat, poziționat la 10 minute de ieșirea pe Autostrada A1.

“Suntem bucuroși că proiectul logistic last-mile dezvoltat în proximitatea Bucureștiului continuă să fie apreciat și să atragă chiriași. Mulțumim echipei Green Net pentru încredere și buna colaborare într-o perioadă provocatoare pentru tot mediul antreprenorial. Menționez că acest contract a fost agreat în urma unei interacțiuni majoritar digitale. Este o experiență inedită pentru noi să reușim să perfectăm condițiile comerciale ale unei închirieri prin intermediul conferințelor online. Din fericire, am dus la bun sfârșit negocierile și acum chiriașul nostru este prezent în spațiu, derulându-și activitatea din parcul dezvoltat de Global Vision și Globalworth. Acest nou contract validează potențialul comercial ridicat al hub-ului logistic de la Chitila”, arată Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

Chitila Logistics Hub va avea, la finalizarea întregului proiect, o suprafață totală închiriabilă de peste 77.000 mp, iar fazele II și III vor fi livrate la finalul anului viitor.

Green Net este o companie cu o experiență de peste 20 ani în domeniul importului și distribuției de produse cosmetice, dermato-cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice.

În Chitila Logistics Hub, depozitul last-mile de lângă București, mai sunt deja prezenți doi retaileri cunoscuți care au închiriat suprafețe de 4.500 și 12.000 de metri pătrați pentru diviziile lor de vânzări online. Pentru unul dintre aceștia, au fost amenajate două zone de temperatură controlată: de -22, respectiv -6 grade Celsius.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO