1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

Greii din telecom te angajează dacă ai cel puţin studii medii

Orange, Vodafone, Romtelecom, RCS & RDS fac angajări la nivel naţional. ECONOMICA.NET vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

15 apr, 2014 | ECONOMICA.net

Orange angajează 10 oameni pe postul de customer care representative, în Bucureşti. Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai abilităţi de comunicare, eşti atent la detalii, orientat către clienţi, poţi performa în condiţii de stres, eşti orientat către rezultate.

25 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Orange angajează pe postul de replenishment specialist în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de Excel şi de limba engleză, ai experienţă relevantă în lanţuri de aprovizionare şi cunoştinţe de KPI şi SLA.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de comunicare, de analiză, e orientat către rezolvarea problemelor, şi mai are şi abilităţi de organizare şi de planificare.

Şi în acest caz, 25 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Orange angajează trei oameni pe postul de prepay sales representative, în Bacău şi Suceava.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin şase luni experienţă în vânzări, a absolvit cel puţin liceul, are bune abilităţi de comunicare şi de convingere.
2 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Orange angajează doi oameni pe postul de cash collection representative, la Oradea şi Ploieşti. Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, vorbeşti fluent limba engleză, ştii să operezi în Office şi ai experienţă în lucrul cu bani. Până pe 4 mai se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Vodafone agajează 20 de oameni pe postul de reprezentant relaţii cu clienţii la Braşov.
Dacă ai foarte bune abilităţi de comunicare, eşti persuasiv, orientat către client, ştii să operezi în Office şi vorbeşti limba engleză, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
5 mai este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Vodafone în Braşov. Detalii, aici.

Vodafone angajează 10 oameni pe postul de reprezentant relaţii cu clienţii la Bucureşti. Candidatul ideal pentru acest post a absolvit liceul şi a promovat examenul de Bacalaureat, are foarte bune abilităţi de comunicare, de convingere şi negociere, este rezistent la stres şi la rutină, are cunoştinţe medii de limba engleză şi ştie să opereze un PC.

Nu în ultimul rând, candidatul ideal pentru acest post este dispus să muncească la sfârşit de săptămână şi în ture.
Până pe 11 mai se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Botoşani, Constanţa, Urziceni, Bucureşti, Iaşi, Fălticeni, Satu Mare.
Te califici pentru postul de consultant de vânzări la Germanos dacă ai minimum studii medii cu profil economic sau tehnic, ai cunoştinţe de operare PC, eşti o persoană dinamică, cu excelente abilităţi de comunicare şi de organizare şi care poate lucra eficient în condiţii de stres.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară şi cei care au mai lucrat în domeniul telefoniei mobile sau au cunoştinţe şi experienţă în contabilitate primară.

25 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Germanos în oraşele Botoşani, Constanţa, Urziceni. Amănunte, aici.

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Deva şi Oradea. 2 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici. 

Romtelecom angajează un manager de produs în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare în Marketing, Administrarea Afacerilor sau Telecomunicaţii, cunoşti piaţa de telecomunicaţii, ai cunoştinţe de Project Management, de analiza afacerii, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi de Excel, PowerPoint şi Project Planner.
Candidatul ideal pentru acest post are abilitatea de a lucra eficient în echipe multifuncţionale, are foarte bune abilităţi de comunicare orală şi scrisă, este orientat spre detalii, are abilităţi organizatorice şi de planificare şi stabilire a priorităţilor. Are, de asemenea, bune abilităţi de relaţionare, persuasiune, orientare către client.
3 mai este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte despre acest post găsiţi aici.

Romtelecom angajează un arhitect soluţie IT în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii universitare tehnice sau de management, ai excelente cunoştinţe de limba engleză, precum şi foarte bune abilităţi de planificare, organizare, coordonare, eşti flexibil, ai abilităţi de comunicare, ai capacitate de analiză şi sinteză.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru în domeniul definirii de soluţii IT, au experienţă în managementul şi execuţia proiectelor, precum şi certificare sau cursuri pregătitoare pentru certificare în management de proiect.
2 mai este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Romtelecom angajează un reprezentant magazin la Deva.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai minimum un an experienţă în lucrul cu clienţii, eşti orientat spre client, eşti flexibil, orientat către rezultate, eşti rezistent la stres.
28 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Romtelecom în Deva, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Intră aici ca să afli lista locurilor de muncă disponibile acum la RCS & RDS

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO