1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Grindeanu a părăsit şedinţa PSD, precizând că până la această oră nu a fost niciun vot. Acesta i-a cerut demisia lui Dragnea - surse

Premierul Sorin Grindeanu a părăsit, miercuri seară, lucrările Comitetului Executiv Naţional al PSD şi a plecat spre Palatul Victoria, unde a anunţat că va susţine declaraţii. Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, şi a spus că el demisionează din fruntea Guvernului doar dacă preşedintele Klaus Iohannis anunţă că desemnează un premier tot de la PSD, au declarat pentru News.ro surse din partid.

14 iun, 2017 | Agerpres

'Voi face declaraţii la Guvern. (...) Nu a existat niciun vot (în CExN - n.r.)', a spus prim-ministrul. Şedinţa CExN este în desfăşurare.

”Mă duc la Guvern, aştept decizia partidului”, a spus Sorin Grindeanu, la ieşirea de la şedinţa CEx, citat de News.ro.

Conform surselor citate, Grindeanu i-a cerut demisia lui Dragnea, spunându-i liderului PSD că el a numit miniştrii şi, prin urmare, eşecul miniştrilor este şi eşecul lui.

Sorin Grindeanu a mai spus în şedinţa CExN că el demisionează din fruntea Guvernului doar dacă preşedintele Klaus Iohannis anunţă că desemnează un premier tot de la PSD, pentru că nu vrea să cedeze guvernarea opoziţiei.

La această oră, premierul a ajuns la Guvern, unde urmează să facă declaraţii în această seară.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că nu se retrage din funcţia de prim-ministru şi a afirmat că, în 20 de ani de politică, nu a avut campanie atât de agresivă ca aceasta din ultima lună, din partea unor colegi de partid, au relatat pentru News.ro surse social-democrate.

Conform surselor citate, Grindeanu a aflat chiar în şedinţa CExN concluziile evaluării partidului asupra activităţii guvernamentale, iar când a luat cuvântul a întrebat cine a făcut raportul, pentru că el acum îl vede în premieră.

El a susţinut că, din 97 de măsuri prevăzute în programul de guvernare pentru primele două trimestre, doar nouă nu sunt realizate, au precizat sursele citate.

”În 20 de ani nu am avut campanie atât de agresivă cum am avut în ultima lună din partea unor colegi”, le-ar mai fi spus premierul membrilor CExN.

Sorin Grindeanu i-a anunţat pe aceştia că nu se retrage din funcţia de premier, au mai precizat sursele citate.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO