1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

Grindeanu: Actul de guvernare pe care îl vom exercita va fi coordonat pe direcţii de responsabilitate, de modestie şi respect

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat miercuri, după votul de învestitură, că actul de guvernare pe care îl va exercita Executivul condus de el va fi coordonat pe trei direcţii: responsabilitate, modestie şi respect pentru români.

04 ian, 2017 | Agerpres

'Vreau să vă mulţumesc pentru votul pe care l-aţi acordat astăzi, înseamnă pentru noi, pentru Guvernul României, o mare responsabilitate, o responsabilitate care nu e dată doar de votul dumneavoastră de astăzi, ci responsabilitatea este dată şi de votul românilor din 11 decembrie. De aceea, actul de guvernare pe care îl vom exercita va fi coordonat pe aceste direcţii, de responsabilitate, de modestie şi de respect faţă de români', a spus Grindeanu, în plenul reunit al Parlamentului, după acordarea votului de învestitură.

Parlamentul a acordat miercuri votul de învestitură pentru Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu.

Pentru învestirea Guvernului Grindeanu au fost exprimate 295 voturi, iar împotrivă - 133 voturi.

La şedinţa comună au fost prezenţi 433 de senatori şi deputaţi din numărul total de 463 şi au fost în total 429 de voturi exprimate, dintre care un vot a fost anulat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO