1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

Grindeanu: Nu renunţăm la OUG privind modificarea codurilor penale. Am luat o hotărâre acum două zile şi mergem înainte, justificat

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, că Guvernul nu renunţă la OUG privind modificarea codurilor penale. ”Am luat o hotărâre acum două zile şi mergem înainte, justificat”, a afirmat Grindeanu, potrivit News.ro.

02 feb, 2017 | News.ro

Grindeanu a afost întrebat de jurnalişti ce le răspunde sutelor de mii de manifestanţi, dacă abrogă OUG sau nu, scrie News.ro.

”Am luat o hotărâre acum două zile şi mergem înainte, justificat”, a răspuns premierul.

La insistenţele jurnaliştilor, Grindeanu a spus clar că Guvernul nu va abroga ordonanţa.

Premierul Sorin Grindeanu a mai susţinut, joi, că nici el, nici ministrul Justiţiei nu au încălcat legea cu nimic, iar OUG privind modificarea codurilor penale a respectat toate procedurile.

Grindeanu a fost întrebat despre caracterul de urgenţă al modificărilor la codul penal, el răspunzând că i-a cerut ministrului Justiţiei, Florin Iordache, să vină cu ”o poziţie clară, rapidă” în faţa Guvernului, pentru că lumea ieşea în stradă în legătură cu ceva ce guvernanţii nu făcuseră.

”Noi nu am discutat niciodată de amnistie. Eu, juridic, nu am auzit de termenul ăsta inventat amnistie mascată”, a spus premierul.

”A venit  ministrul Justiţiei tocmai pentru a detensiona toată această situaţie, cu această propunere care a îndeplinit toate procedurile - a fost şi dezbatere publică... Nu am încălcat legea cu nimic nici eu, nici domnul ministru al Justiţiei”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

Premierul a subliniat că ”s-au respectat toate procedurile”.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO