Groupama a lansat asigurarea pentru călătorii în ţară, destinată turiştilor pasionaţi de vacanţe în România

Groupama Asigurări a lansat asigurarea pentru călătorii în România, gândită să sprijine nevoile actuale ale românilor în ceea ce privește vacanțele. Conform datelor companiei, aceștia sunt mai interesați în prezent de călătorii interne, dat fiind contextul pandemiei de coronavirus și al restricțiilor de călătorie impuse de alte țări. 
Economica.net - mie, 23 sept. 2020, 08:00
Groupama a lansat  asigurarea pentru călătorii în ţară, destinată turiştilor pasionaţi de vacanţe în România

„Contextul actual a schimbat paradigma vacanțelor peste hotare. La rândul nostru, ne-am adaptat și am creat un produs care răspunde nevoilor reale ale clienților, de astăzi, călătoriille interne. Ultimele luni ne-au arătat că suntem rezilienți, că există soluții pentru a ne petrece timpul liber în siguranță și relaxați și, nu în ultimul rând, că avem o țară ofertantă în materie de destinații. Acum putem călători mai liniștiți”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurări.

Asigurarea se adresează clienților români sau străini care achiziționează vacanțe în România prin agenții de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil și poate fi achiziționată din agențiile Groupama Asigurări, dar și prin colaboratori. În curând, asigurarea pentru călătorii în România va putea fi achiziționată și prin intermediul site-ului companiei, www.groupama.ro.

Pachetul de bază al asigurării pentru călătorii în România include asigurarea pentru urgențe medicale și  accidente, în cuantum de 10.000 euro, respectiv 1.000 euro, oferind clienților acces 24/7 la organizarea și decontarea directă a serviciilor de asistență.  Clientul are posibilitatea de a adăuga în asigurarea sa atât adulți, cât și copii.

Polița de asigurare pentru călătoriile desfășurate în România poate include și o serie de acoperiri suplimentare, precum: acoperire medicală în cazul practicării unor sporturi de sezon, în cazul zborurilor interne cu avionul sau întreruperii/extinderii călătoriei. În contextul actual, se evidențiază asigurarea privind anularea călătoriei (storno) care, în cazul unui eveniment neprevăzut (medical, familial, material sau legal) ce impiedică clientul să beneficieze de călătoria planificată (sejur/citybreak/tabară/excursie), rambursează cheltuielile efectuate pentru serviciile achiziționate în avans: bilete la evenimente, transport, cazare, bilete de acces la muzee, concerte, experiențe spa & beauty, zboruri de agrement, activități nautice sau de aventură.

Polița va putea fi achiziționată și când clientul se află deja în vacanță, cu mențiunea că beneficiile pot fi accesate după 3 zile, iar evenimentele petrecute în acest interval nu pot fi despăgubite.

În situația producerii unui eveniment asigurat, clientul trebuie să apeleze în maximum 48 de ore de la producerea acestuia numărul dedicat 0374.110.115, să furnizeze informații referitoare la evenimentul produs și să urmeze indicațiile primite.

Groupama Asigurări are în portofoliul său și Asigurarea de călătorii în străinătate, care în mod derogatoriu, începând cu luna martie, acoperă și evenimentele cauzate de COVID-19. 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
O cunoscută asociație de consumatori cere dezbatere națională pe tema pensiilor private: Eliminarea plății integrale a sumei din cont nu poate fi o opțiune!
O cunoscută asociație de consumatori cere dezbatere națională pe tema pensiilor private: Eliminarea plății integrale ...
Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF), una dintre organizațiile reprezentative ale consumatorilor, ...
Rata de incidență în București a crescut până la 8,77 la mie. Corbeanca, pe primul loc în Ilfov cu 17,4 la mie
Rata de incidență în București a crescut până la 8,77 la mie. Corbeanca, pe primul loc în Ilfov cu 17,4 la mie
Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, sâmbătă, de 8,77 cazuri la mia de locuitori, ...
Statele Unite avertizează Mexicul că planul său de reformă energetică amenință investiții americane de zeci de miliarde de dolari
Statele Unite avertizează Mexicul că planul său de reformă energetică amenință investiții americane de zeci de miliarde ...
Statele Unite au repetat vineri Mexicului că planul său de reformare a pieţei energetice le-a provocat "preocupări reale", ...