1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Grupul Fiat Chrysler va fabrica măști medicale la una dintre uzinele sale din Asia

Directorul general de la Fiat Chrysler Automobiles, Mike Manley, le-a spus angajaţilor că grupul auto italo-american va ajuta la producţia de măşti medicale, în contextul urgenţei provocate de pandemia de coronavirus, a declarat luni un reprezentant sindical, transmite Reuters, citat de Agerpres.

23 mar, 2020 | Agerpres

Producţia de măşti face parte din eforturile Fiat Chrysler Automobiles (FCA) şi ale companiei Ferrari de a ajuta Italia să îşi majoreze producţia de echipamente medicale precum ventilatoare medicale.

Reprezentantul sindicatului UILM, Gianluca Ficco, susţine că CEO-ul Mike Manley a trimis un mesaj angajaţilor grupului în care îi informează că una dintre uzinele din Asia va fi reconvertită pentru a putea produce măşti faciale şi va ajunge rapid la o producţie de un milion de bucăţi pe lună.

Săptămâna trecută, o serie de oficiali au confirmat că holdingul Exor, firma mamă care deţine atât FCA cât şi Ferrari, discută cu Siare Engineering, cel mai mare producător de ventilatoare mecanice din Italia, pentru a-l ajuta să îşi majoreze producţia acestor echipamente de care este urgentă nevoie în contextul crizei coronavirusului.

FCA a încetat, temporar, operaţiunile la majoritatea uzinelor sale din întreaga lume ca răspuns la răspândirea virusului şi la prăbuşirea vânzărilor de autoturisme. De asemenea, şi-a suspendat operaţiunile la cele două uzine ale sale, ambele amplasate în Italia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO