1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Grupul Mediafax se mută în One Victoriei Center, proiect de birouri preluat anul trecut de One United de la Immofinanz

Grupul Mediafax se mută în clădirea de birouri One Victoriei Center, localizată în apropiere de Piața Victoriei, unde a închiriat o suprafață de 2.235 mp. Tranzacția a fost intermediată de agenția Regatta Real Estate. Noul sediu va găzdui redacțiile agenției Mediafax, ale publicațiilor Ziarul Financiar, Business Magazin și Gândul, redacția noului post de televiziune Smart TV, precum și Smart FM.

18 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

Interesul chiriașilor pentru zona centrală rămâne crescut, iar acest fapt se datorează nu doar infastructurii bune, ce asigură conexiuni cu toate cartierele Bucureștiului dar și componentei de lifestyle pe care chiriașii o regăsesc aici: petreceri, expoziții, târguri și lansări, noi restaurante și cafenele concept”, declară Ionuț Dumitrescu, co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Clădirea de birouri One Victoriei Center a trecut recent printr-un proces de modernizare a recepției, abordând un nou concept pentru acest spațiu, după ce One United Properties a preluat-o, anul trecut, la pachet cu platforma de 5,3 hectare Ventilatorul pentru 39 de milioane de euro de la Immofinanz.

Ulterior One United a rebranduit clădirea Bucharest Busines Center în One Victoriei Center. Imobilul are o suprafață totală închiriabilă de 12.000 mp, iar printre chiriași se numără Food Panda, BRD, S&T, Embryo’s Fertility Clinic, Irem Spa sau Ownzones Entertainment Technologies.

Divizia de birouri a dezvoltatorului One United Properties are un portofoliu de 35.000 mp: One North Gate și One Victoriei Center, și un pipeline de 150.000 mp: One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park și One Verdi Park. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO