1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

Imobiliare

Grupul Niro a primit finanţare de 24 milioane de euro, pentru construirea celui mai înalt hotel din Bucureşti

Niro Investment Group a semnat un contract de finanţare de 24 milioane de euro cu Libra Internet Bank, pentru construcţia unei clădiri care urmează să devină cel mai înalt hotel din Bucureşti, sub brandul Swissotel, informează compania într-un comunicat remis luni.

02 dec, 2019 | Agerpres

Proiectul imobiliar se află în prezent în curs de construcţie pe Bulevardul Expoziţiei şi urmează să fie operat de grupul Accor, sub brandul Swissotel.

Construcţia clădirii a început în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană. Hotelul urmează să fie deschis în 2022, iar investiţia totală este estimată la 52 de milioane de euro. Hotelul este proiectat să includă 225 de camere, restaurante, piscină, facilităţi spa & fitness şi o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate.

Clădirea va avea 85 de metri înălţime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, şi o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătraţi.

Directorul executiv al Niro Investment Group, Zsolt Nagy, consideră că piaţa hotelieră din Bucureşti este mult în urma altor capitale europene şi are nevoie de astfel de investiţii.

"Swissotel este un proiect ambiţios, conceput ca un reper de calitate pe piaţa hotelieră din Bucureşti, care se află încă mult în urma altor capitale europene şi are mare nevoie de astfel de investiţii. Susţinerea acordată de Libra Internet Bank este o confirmare a potenţialului de creştere pe care l-am observat pe segmentul hotelurilor de lux, acolo unde Niro Investment Group doreşte să aibă o contribuţie specială, prin calitatea serviciilor şi a brandurilor aduse pe piaţă", a declarat directorul executiv al Niro Investment Group, citat în comunicat.

Niro Investment Group se prezintă drept unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România, specializat în investiţii şi administrarea activelor imobiliare, cu o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general şi manager de active. Printre proiectele dezvoltate şi gestionate de Niro Investment Group, cu o suprafaţă construită de peste 500.000 de metri pătraţi, se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est - Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale, restaurante şi hoteluri celebre.

Libra Internet Bank, membră din 2003 a grupului american de investiţii New Century Holdings, a înregistrat o medie anuală a creşterii activelor de peste 30%, în ultimii 5 ani. Banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor şi are o experienţă de mai mulţi ani în finanţarea proiectelor ample de construcţii.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO