Grupul elen Softone a cumpărat Regate, o companie specializată în dezvoltarea soluțiilor de mobilitate a afacerilor

Grupul Softone, lider în industria business software, prezent și pe piața din România, anunță miercuri achiziționarea a 100% din acțiunile Regate, o companie specializată în dezvoltarea soluțiilor de mobilitate a afacerilor.
Ion Dobreanu - joi, 28 apr. 2022, 17:52
Grupul elen Softone a cumpărat Regate, o companie specializată în dezvoltarea soluțiilor de mobilitate a afacerilor

Investiția extinde portofoliul soluțiilor Softone, consolidând semnificativ poziția grupului în industria aplicațiilor de mobilitate, Regate fiind unul dintre liderii din domeniu, care deține o bază importantă de clienți, atât în Grecia, cât și la nivel international, inclusiv în România.

Portofoliul de produse al companiei include aplicații de mobilitate specializate pentru sales force automation, EXVAN, field marketing și comerț, soluții pentru urmărirea și gestionarea bunurilor, managementul vânzărilor, managementul serviciilor de teren, managementul vânzărilor medicale, proof of delivery etc.

Soluțiile Regate vor fi disponibile și pe piața locală, prin intermediul subsidiarei Softone România, compania având deja clienți care își desfășoară activitatea și care utilizează aplicațiile pe piața din România.

„Urez bun venit companiei Regate în familia Softone! Regate este una dintre cele mai renumite companii din industrie, cu o experiență desăvârșită în dezvoltarea soluțiilor de mobilitate și cu un portofoliu impresionant de clienți. Această achiziție se aliniează complet obiectivelor de dezvoltare ale Softone, precum șistrategiei noastre pe termen lung, aceea de a oferi cele mai avansate soluții business software, create să răspundă tuturor nevoilor de business ale companiilor, pentru a susține transformarea digitală a mediului de afaceri”, a afirmat Panos Martinis (foto), CEO, Grupul Softone.

„Alăturarea noastră în Grupul Softone reprezintă un eveniment important pentru Regate. Încă din anul 2004, moment în care ne-am început activitatea, specialiștii Regate au reușit să dezvolte soluții inovatoare, care sunt utilizate în prezent de către companii de top. Așadar, a venit timpul să facem următorul pas și, bucurându-ne de sprijinul SOFTONE, vom putea dezvolta produse și servicii care să satisfacă în totalitate nevoile de mobilitate ale companiilor, indiferent e dimensiune”, a declarat fondatorul CEO-ul Regate, George Markatatos.

Planurile de dezvoltare ale companiei REGATE pe termen scurt se vor axa pe extinderea portofoliului de soluții, precum și asupra dezvoltării unor noi aplicații de mobilitate, în sinergie cu restul companiilor din grup și cu rețeaua de parteneri Softone, formată din peste 600 de companii, în 4 țări (Grecia, România, Cipru și Bulgaria).

Softone România este prezentă pe piața locală de peste opt ani. Compania își desfășoară operațiunile la nivel național prin intermediul unei rețele de parteneri ce numără peste 40 de companii software în 35 de județe, care oferă servicii software Cloud integrate companiilor mici, mijlocii și mari din toată țara.

Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria, România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală a companiilor de talie mică, medie, cât şi a organizaţiilor mari.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...