GTS, principalul furnizor de soluții de securitate pentru sectorul bancar din România, devine Hyperfy

GTS, dezvoltatorul român de platforme de software integrate pentru industria de securitate fizică și principalul furnizor la nivel național de astfel de soluții pentru sectorul bancar, devine Hyperfy. Compania, susținută de Abris Capital Partners, investitorul de private equity specialist în transformarea ESG, își propune creșterea semnificativă a veniturilor în 2023, prin lansarea de platforme software noi, pe bază de inteligență artificială (AI), oferind clienților soluții end-to-end de securitate și siguranță fizică.
Lidia Neagu - mie, 07 dec. 2022, 14:41
GTS, principalul furnizor de soluții de securitate pentru sectorul bancar din România, devine Hyperfy

În 2022, Hyperfy a avut o creștere accelerată a numărului de clienți din portofoliu, comparativ cu anul 2021, adresând prin soluțiile sale nevoi specifice ale clienților din industrii precum cea petrolieră, de retail, manufacturieră sau de distribuție. 

Cu peste 300 de angajați la nivel național, compania intenționează să se extindă prin intrarea cu produse software bazate pe tehnologie de ultimă generație, pe mai multe piețe la nivel european. În același timp, va continua extinderea prezenței fizice la nivel național prin crearea de noi puncte de lucru.

Sub umbrela noului brand Hyperfy, vor funcționa și vor comunica unitar patru entități juridice – Global Technical Services, Global Operation Center, GTS Global Intelligence și Knowledge Investment Group (deținătorul brandului Lummetry.AI), al căror scop este acela de a revoluționa industria de securitate, prin inovație tehnologică.

Lucian Mățăoanu, Chief Executive Officer, Hyperfy, a spus: „Încă de la început ne-am concentrat eforturile pentru a crea tehnologie. Suntem inovatori într-o piață de soluții clasice de securitate, în care propunem un concept dominant, bazat pe IT. Viziunea noastră asupra viitorului industriei de securitate este transpusă în fiecare activitate pe care o desfășurăm, iar astăzi marcăm drumul către următoarea versiune a companiei noastre – Hyperfy. Prin toate cele patru entități aflate sub această umbrelă, ne dorim să oferim tuturor un viitor sigur, prin soluții tehnologice de securitate bazate pe inovație”. 

Parte din Hyperfy, GTS Global Intelligence, incubator pentru soluții avansate de IoT, este cunoscut pe piața din România pentru dezvoltarea platformei CAVI Smart Monitoring, soluție ce oferă capacitatea de a integra infrastructurile complexe de sisteme de securitate fizică din cadrul companiilor cu locații multiple, precum și pentru crearea CAVI Share Alert, prima platformă din România dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă, bazată pe un model similar serviciilor de tip ridesharing. 

„Misiunea noastră este să ducem industria de securitate cu un pas mai departe. Cu ajutorul tehnologiei, punem la punct soluții care pleacă de la nevoile clienților noștri și avem în ADN dezvoltarea de platforme software care să depășească limitările soluțiilor clasice. Prin noua identitate Hyperfy, devenim creatori de beneficii pentru businessuri nu doar mai sigure, ci și mai inovatoare”, a continuat Lucian Mățăoanu, Chief Executive Officer, Hyperfy. 

Noua identitate marchează o nouă etapă în activitatea desfășurată de companie, având drept scop diversificarea soluțiilor din portofoliu, astfel încât să fie amplificată valoarea adăugată adusă în activitatea companiilor ce implementează soluții dezvoltate de Hyperfy. Activitatea celor patru entități sub umbrela Hyperfy – Global Technical Services, Global Operation Center, GTS Global Intelligence și Lummetry.AI – va rămâne neschimbată, la fel și statutul juridic deținut de fiecare companie în parte.

Hyperfy depășește granițele soluțiilor clasice bazate pe pază umană, propunându-și să aducă valoare adăugată prin optimizarea serviciilor de securitate fizică cu ajutorul tehnologiei. Hyperfy pune la dispoziția clienților platforme software pentru securitate fizică, tehnologii IoT și soluții de inteligență artificială, punând la dispoziția clienților centre proprii de operațiuni pentru monitorizare 24/7, intervenții cu agenți de securitate și instalare și mentenanță tehnică. Activitatea celor patru entități care activează sub umbrela Hyperfy constă în:

  • Global Technical Services – activitatea vizează instalarea și mentenanța sistemelor de siguranță și securitate fizică, precum și proiectarea sistemelor de securitate fizică și management de proiect;
  • Global Operation Center – centru de operare și dispecerizare care acoperă nevoile de monitorizare pentru clienți;
  • GTS Global Intelligence – incubator pentru soluții avansate de IoT, oferind un portofoliu de produse inovatoare pe piața din România;
  • Knowledge Investment Group (Lummetry.AI) – dezvoltator in-house de soluții unice bazate pe inteligență artificială. 

Abris Capital Partners este un fond independent de top de private equity specialist în transformare ESG, care se concentrează pe oportunități mid-market în țările din Europa Centrală. Fondat în 2007, Abris are ca strategie parteneriatul cu cele mai dinamice și de succes companii din Europa Centrală, care pot beneficia de un influx de capital și/sau expertiză managerială atât la nivel strategic, cât și operațional, amplificând creșterea și prin transformare ESG. Cu un capital de investiții de aproximativ 1,3 miliarde de euro, Abris a obținut suport financiar de la multe instituții de investiții de top la nivel global, inclusiv fonduri de pensii publice și corporative, instituții financiare, companii de asigurări și fonduri de tip endowment de la universități din SUA. Abris are un orizont de investiție pe termen lung și urmărește de obicei tranzacțiile în care poate obține un pachet majoritar sau total în investiție. Marja de investiție Abris pentru o tranzacție se situează între 30 și 75 milioane euro, cu posibilitatea unor sume mai mari, în funcție de caz. Abris operează în echipe regionale din birourile din Varșovia și București.

Te-ar mai putea interesa și
Peste 4,781 milioane de pensionari, la finele lunii ianuarie 2023. Pensia medie a fost de 1.958 de lei
Peste 4,781 milioane de pensionari, la finele lunii ianuarie 2023. Pensia medie a fost de 1.958 de lei
Un număr de 4.781.124 pensionari era înregistrat în ianuarie 2023 în România, iar pensia medie a fost de 1.958 de lei, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP)....
Ce se întâmplă în fermele Peneș Curcanul de la Codlea, unde există gripă aviară
Ce se întâmplă în fermele Peneș Curcanul de la Codlea, unde există gripă aviară
Astăzi a fost finalizată prima acțiune de dezinfecție la toate cele trei ferme de curcani Peneș Curcanul aparținând ...
Sirenele antiaeriene au răsunat la Kiev şi întreaga ţară înainte de începutul summitului UE-Ucraina
Sirenele antiaeriene au răsunat la Kiev şi întreaga ţară înainte de începutul summitului UE-Ucraina
 Sirenele antiaeriene au răsunat vineri la Kiev cu puţin timp înainte de summitul UE-Ucraina, relatează AFP şi Reuters.
Virgil Popescu: România susţine activ extinderea Coridorului Sudic de gaze
Virgil Popescu: România susţine activ extinderea Coridorului Sudic de gaze
România susţine activ extinderea Coridorului Sudic de gaze şi sunt necesare acţiuni imediate şi paşi concreţi pentru ...