1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Administratia Nationala a Penitenciarelor primește două foste unități militare pentru transformarea lor în penitenciare

Ministerul Justiţiei va prelua în administrare două imobile (compuse din construcţii, amenajări la terenuri şi suprafeţe de teren), aflate în proprietatea publică a statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, pentru a le transforma în spaţii de cazare pentru persoanele private de libertate, potrivit unei hotărâri adoptate astăzi de Guvern.

01 noi, 2017 | Agerpres

Cele două imobile sunt acum dezafectate ca urmare a procesului de reorganizare şi restructurare a Armatei Române şi se află în comunele Măgura şi Unguriu, din judeţul Buzău, informează un comunicat al Guvernului.

Potrivit sursei citate, Ministerul Apărării Naţionale este de acord cu transmiterea acestora din administrarea sa în cea a Ministerului Justiţiei pentru Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Reprezentanţii Executivului menţionează că spaţiile de cazare pentru persoanele private de libertate vor fi realizate efectiv în cadrul unui imobil, deoarece în al doilea imobil sunt amplasate elementele care constituie sursa de alimentare cu apă a primului imobil.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO