1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

News

Guvern: Locuinţe modulare pentru persoanele afectate de fenomenele meteo periculoase în Alba

Guvernul a aprobat scoaterea din Fondul de rezervă a unor locuinţe modulare şi a unor produse precum pături, saltele, paturi, în valoare totală de 238.500 de lei, pentru persoanele afectate de fenomenele meteo periculoase din judeţul Alba, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

12 iun, 2019 | Agerpres

"La propunerea MAI, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern am avut un proiect de hotărâre prin care s-a aprobat scoaterea din Fondul de rezervă a unor locuinţe modulare şi a unor produse pentru persoanele afectate de fenomene meteo periculoase în judeţul Alba. Este vorba despre locuinţe modulare, produse necesare unui trai decent, precum pături, saltele, paturi, în valoare totală de 238.500 de lei", a spus Nelu Barbu, miercuri, la finalul şedinţei Executivului.

El a adăugat că instituţiile prefectului şi celelalte autorităţi din teritoriu, unde au fost probleme din cauza vremii nefavorabile, continuă evaluările în perioada următoare, astfel încât Guvernul să poată aloca ajutoarele de urgenţă pentru comunităţile afectate.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO