1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Guvernul a adoptat hotărârea de organizare a Institutului Cantacuzino, trecut în subordinea MApN

Guvernul a adoptat hotărârea de organizare a Institutului Cantacuzino, trecut în subordinea Ministerului Apărării Naţionale, anunță News.ro.

29 noi, 2017 | News.ro

Astfel, instituţia se va numi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino", scrie News.ro.

Conform unui comunicat al Guvernului, actul normativ reglementează stabilirea modului de organizare şi funcţionare a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino", a numărului maxim de posturi, precum şi a bunurilor proprietate publică a statului asupra cărora se va exercita un drept de administrare.

De asemenea, pentru îndeplinirea obiectului de activitate prevăzut în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 66/2017, se stabilesc, printre altele, tipurile de activităţi ce pot fi desfăşurate de personalul institutului, modul de finanţare a cheltuielilor, sursele de constituire a veniturilor proprii, numărul maxim de posturi etc.

Prevenirea îmbolnăvirilor, controlul bolilor transmisibile şi sănătatea publică reprezintă o problemă de siguranţă naţională. Previziunile privind evoluţia situaţiei epidemiologice pe teritoriul României în următoarea perioadă impun operaţionalizarea capacităţilor naţionale de producţie a mijloacelor de imunoprofilaxie pentru siguranţa stării de sănătate a populaţiei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO