1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

News

Guvernul a aprobat miercuri exproprierile la autostrada Sebeş-Turda

Guvernul a aprobat, miercuri, declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele private situate pe amplasamentul suplimentar al autostrăzii Sebeş-Turda lotul 4, precum şi fondurile necesare plăţii despăgubirilor, informează un comunicat de presă remis Agerpres de Executiv.

16 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Potrivit sursei citate, prin actul normativ aprobat se asigură 779.000 de lei pentru plata despăgubirilor pentru 771 de imobilele proprietate privată care urmează să fie supuse procedurii de expropriere, cu o suprafaţă totală de 1.261.695 metri pătraţi.

'Suma necesară despăgubirilor a rezultat dintr-un raport de evaluare întocmit de către un expert autorizat de Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România şi este asigurată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor', se arată în comunicat.

Prin hotărârea de guvern s-au aprobat amplasamentul suplimentar al autostrăzii Sebeş-Turda lotul 4, situat pe raza localităţilor Unirea şi Mirăslău din judeţul Alba, respectiv Moldoveneşti, Mihai Viteazu şi Călăraşi din judeţul Cluj şi lista proprietarilor/deţinătorilor ce rezultă din evidenţele acestor unităţi administrativ-teritoriale.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO