1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Finanţe şi bănci

Guvernul a aprobat proiectul de buget pe 2016

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, proiectul de lege privind bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, cele două documente urmând să fie trimise cel târziu joi Parlamentului pentru dezbatere, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

09 dec, 2015 | Agerpres

'Acum este o chestiune tehnică din punctul nostru de vedere, el (proiectul de buget - n.r.) a primit avizul Guvernului, în seara aceasta sau mâine dimineaţă - este doar o chestiune tehnică de a tipări aceste cărţi şi a le transmite parlamentarilor, în cel mai rău caz mâine va fi la nivelul Parlamentului', a precizat Suciu.

De altfel, el a menţionat că ministrul delegat pentru consultare publică şi dialog social se întâlneşte cu reprezentanţii societăţii civile pe proiectul de buget.

Conform lui Dan Suciu, participanţii la dezbaterea organizată de ministrul delegat pentru consultare publică au trimis propunerile lor, care au fost luate în considerare de experţi şi miniştri, unele dintre ele fiind incluse în proiectul de buget.

'Aseară, până târziu, toate elementele pe care participanţii la această dezbatere publică le-au trimis Ministerului pentru Dialog Social au fost luate în considerare de experţi şi de miniştri, unele dintre punctele de vedere se reflectă în proiectul de buget, altele vor trebui cumva să fie, să le explicăm de ce nu le-am introdus', a spus Suciu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO