1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

News

Guvernul a aprobat zilele de 24 şi 31 decembrie să fie libere pentru bugetari

Guvernul a stabilit ca zilele de 24 şi 31 decembrie să fie libere pentru salariaţii din sectorul public, urmând ca recuperarea acestor zile libere să se facă în luna ianuarie a anului viitor, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

13 dec, 2018 | Agerpres

"Guvernul a stabilit ca zilele de 24 şi 31 decembrie să fie zile libere pentru salariaţii din sectorul public pentru a face legătura dintre zilele de weekend şi zilele de Crăciun şi de Anul Nou. Aceste zile libere vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru pe parcursul lunii ianuarie, potrivit planificărilor stabilite, deci prin prelungirea programului de lucru normal vor fi recuperate aceste zile libere", a precizat Nelu Barbu.

Purtătorul de cuvânt al Executivului a explicat că, la fel ca de fiecare dată, acest lucru nu este valabil pentru locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă, din cauza caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.

"Pentru funcţionarea Justiţiei ca serviciu public, aceste dispoziţii nu se aplică magistraţilor şi categoriilor de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termene în zilele de 24 şi 31 decembrie 2018 şi nici participanţilor la aceste procese", a mai spus Nelu Barbu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO