1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

Guvernul a emis acorduri de finanţare pentru ajutoare de stat în valoare de 327 de milioane euro

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat vineri, la Cluj, că din luna mai a anului 2012 până în prezent Guvernul a emis 33 de acorduri de finanţare pentru ajutor de stat. Suma la care se ridică participarea Guvernului pentru aceste acorduri este de 327 de milioane de euro, iar valoarea investiţiilor este de aproximativ un miliard de euro.

09 mai, 2014 | Agerpres

'Am emis 33 de acorduri de finanţare pentru ajutor de stat cu o valoare totală a investiţiilor de un miliard de euro, valoare ajutorului fiind de 327 de milioane de euro, din care s-au plătit 135 de milioane de euro. Este un pas spre reindustrializarea României, iar cifrele publicate de Statistică confirmă acest lucru', a spus Voinea.

Acesta a participat vineri, alături de premierul Victor Ponta, la inaugurarea fabricii Bosch din comuna clujeană Jucu, unde se vor produce componente pentru tehnologia auto. Până la finalul anului compania doreşte să ajungă la 750 de angajaţi în această unitate de producţie.

La inaugurare au mai fost prezenţi şi vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul de Externe, Titus Corlăţean, ministrul Apărării, Mircea Duşa, ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, dar şi ambasadorul Germaniei în România, Werner Hans Lauk, prefectul Gheorghe Vuşcan şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO