1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

News

Guvernul discută miercuri proiectul de ordonanţă privind salarizarea bugetarilor

Guvernul discută, în şedinţa de miercuri, proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea OUG 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, potrivit Agerpres.

07 iun, 2016 | Agerpres

Tot miercuri, Executivul ar putea aproba un proiect de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgenţă familiilor a două victime ale accidentului aviatic produs pe 2 iunie în Republica Moldova.

Pe agenda şedinţei săptămânale se află şi un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe, dar şi două informări privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale din 2016, respectiv privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase în perioada 24 mai - 6 iunie.

De asemenea, Guvernul va discuta miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea HG 972/2015 privind aplicarea corecţiilor financiare solicitate de Comisia Europeană asupra cheltuielilor finanţate din cadrul axei prioritare 1 a programului operaţional sectorial 'Creşterea competitivităţii economice'.

În şedinţă, Executivul va lua în discuţie şi un proiect de hotărâre privind repartizarea pe judeţe a sumelor aprobate prin lege pentru finanţarea drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerinţe educaţionale speciale integraţi în învăţământul de masă, precum şi metodologia de alocare a acestor sume unităţilor de învăţământ de masă, pentru anul 2016.

Pe agenda şedinţei se află şi un memorandum cu tema 'Demers al Comisarului pentru politică regională, Corina Creţu, privind situaţia a zece drumuri transfrontaliere, cofinanţate de Uniunea Europeană, amplasate la frontiera dintre România şi Ungaria'.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO