1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

Guvernul discută un proiect de ordonanţă de urgenţă privind salarizarea bugetarilor în 2017

Guvernul discută în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2017, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare.

15 dec, 2016 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al Executivului remis Agerpres, pe ordinea de zi a şedinţei Executivului mai figurează un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, precum şi a Legii referitoare la autorizarea executării lucrărilor de construcţii.

Un al treilea proiect de ordonanţă de urgenţă luat în dezbatere de Executiv vizează de asemenea prorogarea unor termene, instituirea unor noi termene, privind unele măsuri pentru finalizarea activităţilor cuprinse în contractele încheiate în cadrul Acordului de împrumut dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru finanţarea Proiectului privind reforma sistemului judiciar.

Guvernul discută şi un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

Pe ordinea de zi mai figurează un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind circulaţia pe drumurile publice.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO