H&M deschide cel mai mare magazin de fashion din ţară. Este cât un hipermarket

Retailerul suedez de fashion H&M va redeschide, pe 10 iulie, magazinul din centrul comercial Unirea Shopping Center. Va avea peste 4.200 de metri pătraţi, pe trei niveluri, ceea ce îi conferă poziţia de cel mai mare magazin de fashion din România.
Alina Stanciu - vin, 03 iul. 2015, 11:42
H&M deschide cel mai mare magazin de fashion din ţară. Este cât un hipermarket

Retailerul  de modă H&M va redeschide, pe 10 iulie, în centrul comercial Unirea Shopping Center din Capitală, cel mai mare magazin al reţelei, dar şi cel mai mare monobrand pe segmentul de fashion din ţară. Aflat  în momentul de faţă în renovări, unitatea va avea o suprafaţă de 4.282 de metri pătraţi, pe trei niveluri, adică cu peste 1.800 de mp mai mult decât avea înaintea modificărilor, potrivit unui anunţ al companiei. 

În afară de zona pentru Femei, Copii şi Bărbaţi, noul magazin din Unirea va include şi ultimele noutăţi în decoraţiuni interioare, în cadrul noului departament H&M HOME. 

Cel mai mare magazin H&M din lume se află în New York, a fost deschis în luna mai a acestui an şi are peste 19.200 de metri pătraţi.  

H&M se află de mai bine de un an într-un amplu proces de remodelare şi extindere a magazinelor cheie pentru reţea. Astfel, în decembrie 2013, compania a redeschis magazinul din AFI Palace Cotroceni, acesta devenind, după extinderea cu 800 de metri pătraţi, cea mai mare unitate deţinută de companie în România. H&M AFI are o suprafaţă de 2.400 de metri pătraţi.

În ziua deschiderii, primii 30 de clienţi sosiţi la evenimentul inaugurarii vor primi carduri de cumpărături cadou de 300 Lei, următorii 100 de clienţi vor primi carduri de cumpărături cadou de 100 Lei, iar următorii 50 de clienti carduri cadou de 50 Lei. Doar in ziua inaugurarii toti clienţii primesc 20% reducere la cumparaturi de peste 150 Lei.

Vânzările retailerului suedez de îmbrăcăminte H&M în România au crescut cu 50% în perioada decembrie-mai, primul semestru al anului financiar, la 826 de milioane de coroane (89,65 milioane de euro) de la 549 de milioane de coroane suedeze în acelaşi interval al anului trecut.

H&M a deschis în trimestrul al doilea fiscal trei magazine în România şi a ajuns la o reţea de 41 de unităţi pe piaţa locală. În lunile martie şi aprilie, H&M a deschis în acest an magazine online pe opt noi pieţe, respectiv în România, Polonia, Portugalia, Cehia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria şi Belgia, urmând ca în toamnă să înfiinţeze unul şi în Elveţia. În total, grupul va avea magazine online pe 22 de pieţe.

La nivel de grup, vânzările H&M (incluzând TVA) au crescut cu 22% în primul semestru fiscal, la 100 de miliarde de coroane (10,85 miliarde de euro). În trimestrul al noilea, vânzările au înregistrat un avans de 20%, la 53,2 de miliarde de coroane (5,77 miliarde euro).

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Ce acoperă ajutorul de înmormântare în România?
Ce acoperă ajutorul de înmormântare în România?
În țara noastră sunt acordate o serie de ajutoare sociale pentru a putea veni în sprijinul persoanelor aflate în dificultate ...
Uniunea Europeană a adăugat pe lista de sancțiuni impuse Belarusului 28 de persoane și entități implicate în criza migranților – surse
Uniunea Europeană a adăugat pe lista de sancțiuni impuse Belarusului 28 de persoane și entități implicate în criza ...
Reprezentanţii celor 27 de state ale Uniunii Europene şi-au dat acordul miercuri pentru extinderea listei de sancţiuni ...
Doar 24.837 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore
Doar 24.837 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore
Un număr de 24.837 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele ...