1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

H&M face angajări în 11 oraşe. Vezi oferta completă de muncă

H&M face angajări la Arad, Bucureşti, Deva, Satu Mare, Timişoara, Tulcea, Piteşti, Cluj, Sibiu, Focşani, Piatra Neamţ, în această perioadă. Iată oferta de muncă disponibilă la H&M, ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi, dar şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

27 dec, 2015 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă la H&M

H&M angajează la Satu Mare un şef de departament, un decorator de vitrine, un casier central.

La Timişoara, H&M angajează un casier central, iar la Piteşti recrutează un manager de departament.

La Tulcea, H&M angajează un manager de magazin. 
9 ianuarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Detalii, aici.

H&M angajează, în regim part time, pe postul de asistent de vânzări la ClujTimişoaraSibiu
14 ianuarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie. 

H&M angajează 20 de asistenţi de vânzări la Arad, Bucureşti, Cluj, Deva, Focşani, Piatra Neamţ, Satu Mare, Timişoara. 

Candidatul potrivit pentru postul de asistent de vânzări la H&M are excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi, abilităţi de comunicare, organizare, poate respecta termene-limită, poate gestiona eficient timpul şi prioritiza activităţile, ştie să manipuleze o casă de bani, poate recunoaşte şi efectua oportunităţi de vanzare. Candidatul ideal pentru acest post e disponibil să muncească la sfârşit de săptămână.
22 ianuarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Detalii găsiţi aici.

Candidatul ideal pentru postul de manager de magazin la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de oameni (în jur de 30) în domeniul serviciu clienţi.
Trebuie să ai abilităţi organizatorice şi analitice, de planificare, să fii orientat spre rezultate, să poţi motiva angajaţii şi să cunoşti limba engleză, ca să fii eligibil pentru acest post. 
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt dispuşi să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Candidatul căutat de recrutori pentru postul de manager de departament la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi. Este, de asemenea, interesat de modă, are abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale; are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite, are experienţă în instruirea personalului, are abilităţi de planificare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Recrutorii caută pentru postul de decorator vitrine la H&M un om cu excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, care are abilităţi dezvoltate de visual merchandising, cunoaşte tendinţele în modă, poate folosi unelte de mână şi electrice pentru a realiza display-urile necesare; e dispus să muncească seara şi în weekend.

Eşti eligibil pentru pentru postul de casier central la H&M dacă ai minimum doi ani experienţă în managementul casieriei şi administrarea magazinului, sau într-o poziţie similară; ai abilităţi analitice, precizie în muncă, abilităţi de organizare şi de gestionare a timpului, excepţionale abilităţi de lucru cu clienţii, abilităţi şi experienţă în trainingul altor persoane, ştii să lucrezi la PC.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO