H&M inchiriază 1.000 mp în Unirii View pentru viitorul său sediu

H&M Romania, liderul pietei locale de fashion, a inchiriat 1.000 de metri patrati in Unirii View, retailerul de moda urmând să preia un etaj superior. 
Economica.net - mar, 19 iun. 2018, 06:57
H&M inchiriază 1.000 mp în Unirii View pentru viitorul său sediu

„Cea mai populara marca de moda din Romania isi va stabili viitorul sediu in Unirii View, fapt care valideaza inca o data proiectul ca fiind o proprietate de top pentru companiile de top cu un nivel bun de lichiditate financiara. Alegerea facuta de H&M Romania reprezinta o decizie pe termen lung si este una extraordinara, atat pentru companie, care va avea un nou sediu foarte eficient si cu un nivel ridicat de vizibiliitate, cat si pentru angajati, care vor lucra in cea mai buna zona din Bucuresti din punct de vedere al transportului si infrastructurii generale”, a declarat Andreea Paun, Managing Partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, responsabila pentru strategia de inchiriere si managementul comercial al Unirii View.

Partitionarea eficienta a spatiului din Unirii View s-a potrivit perfect cu cerintele complexe pe care H&M Romania le-a avut in ceea ce priveste noul sau sediu: un birou modern si cu un nivel ridicat de eficienta dar si un spatiu care sa gazduiasca un showroom unde sa fie gazduite diferite evenimente pentru parteneri si lideri de opinie.

Compania a fost asistata in tranzactia de inchiriere de catre consultantul imobiliar Cushman & Wakefield Echinox. „H&M era intr-un proces de cautare a unui sediu nou, mai mare si mai eficient, cu specificatii tehnice excelente si, preferabil, in aceeasi zona cunoscuta angajatilor sai de la intrarea companiei pe piata locala. Piata Unirii ofera o vizibilitate foarte buna, acces excelent la toate mijloacele de transport in comun – principalele linii de metrou, tramvai si autobuz – fiind de asemenea unul dintre principalele puncte de acces in centrul vechi al orasului. Dupa un proces de analizare si negociere de 18 luni, Unirii View s-a dovedit a fi cea mai buna optiune, motiv pentru care H&M a ales sa isi stabileasca sediul pe termen lung in cladirea de birouri”, a declarat Monica Vasile, Director Office Agency in cadrul Cushman & Wakefield Echinox.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piata Unirii, si va fi finalizat in vara anului 2018. Unirii View va fi cea mai inalta cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului, cu 19 etaje (73 de metri) si o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati.

Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numara NTT Data Romania, Pernod Ricard Romania si Red Bull Romania.

Unirii View este dezvoltat de catre investitorul de origine belgiana Yves Weerts, in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro. 

Te-ar mai putea interesa și
14 județe în zona roșie din cauza Coronavirus. Rata de infectare în București: 6,36
14 județe în zona roșie din cauza Coronavirus. Rata de infectare în București: 6,36
Un număr de 14 judeţe din ţară se află în zona roşie, înregistrând o incidenţă a infectărilor cu SARS-CoV-2 de peste 3 cazuri la mia de locuitori. Judeţul Ilfov rămâne cu cea mai mare......
Propunere: Anul școlar 2022-2023 ar putea începe la 1 septembrie și ar avea 3 trimestre
Propunere: Anul școlar 2022-2023 ar putea începe la 1 septembrie și ar avea 3 trimestre
Pe masa Ministerului Educației există o propunere care vizează devansarea datei de începere a școlii cu două săptămâni, ...
Record la ATI, azi 11.04: Numărul pacienților în stare gravă depășește pentru prima dată 1500
Record la ATI, azi 11.04: Numărul pacienților în stare gravă depășește pentru prima dată 1500
În ultimele 24 de ore au fost raportate 3.302 de cazuri noi de COVID-19. Numărul morților este de 129. La ATI sunt internați ...
Hunedoara: Municipiul Orăştie a ieşit din starea de carantină
Hunedoara: Municipiul Orăştie a ieşit din starea de carantină
Municipiul Orăştie a ieşit, duminică, din starea de carantină, impusă pe 27 martie din cauza creşterii numărului ...