Hagag Development Europe redefineşte stilul de viata urban, prin fiecare proiect rezidenţial dezvoltat

HAGAG Development Europe este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti. Încă de la primul contact cu piața din România, Hagag și-a propus să redefinească standardale luxului în domeniul real estate prin intermediul viziunii și a proiectelor sale. Construiesc pentru viitor, urmărind nimic altceva decât excelența, onorează istoria și readuc la viață influențele unei epoci elegante, inspirați fiind de arhitectura remarcabilă și influențele acesteia. În acest sens, parte dintre investițiile și proiectele regăsite în portofoliul local al companiei sunt reprezentate de clădiri istorice, cu personalitate proprie, pe care le dezvoltatorul le reabilitează cu dedicare și atenție, conservând astfel nu doar valoarea istorică a imobilelor, ci și trecutul tangibil al unei națiuni.
Economica.net - vin, 19 feb. 2021, 16:46
Hagag Development Europe redefineşte stilul de viata urban, prin fiecare proiect rezidenţial dezvoltat

În portofoliul HAGAG se regăsesc, de asemenea, și proiecte rezidențiale noi, care poartă aceeași amprentă unică a dezvoltatorului: redefined luxury. Dezvoltări de lux, high-end, cu concepte smart-home integrate, servicii de concierge 24/7, totul într-o comunitate privată care asigură rezidenților siguranță sporită – gated community.

Pentru cei mai puțin familiarizați cu activitatea dezvoltatorului, lăsăm mai jos câteva detalii despre proiectele rezidențiale marca HAGAG Development Europe:

• H Victoriei 139 – The only luxury residential boutique

În inima Bucureștiului, chiar lângă Muzeul Național „George Enescu”, Hagag Development Europe reintroduce în circuitul comercial unul dintre cele mai boeme imobile din București: H Victoriei 139. Clădirea păstrează intact farmecul interbelic al Capitalei de altă dată și oferă acum apartamente de lux care îmbină influențele istorice cu design-ul contemporan, fiind actualmente singurul și cel mai prestigios proiect rezidențial de lux din zona Calea Victoriei.

H Victoriei 139 dispune de 33 de apartamente unice, proiectate și construite cu o atenție deosebită la detalii și materiale selecționate de cei mai talentați arhitecți. Detaliile arhitecturale Art Deco, holurile elegante și impunătoare, împreună cu finisajele luxuriante și încărcătura istorică a locației reflectă viziunea Hagag și pasiunea pentru proiecte imobiliare cu personalitate proprie. Îmbinând serviciile de concierge dedicat 24/7 cu eleganța și rafinamentul edificiului, H Victoriei 139 conturează o atmosferă nobilă și primitoare în același timp, prin cele mai mici detalii.

• H Eliade 9 – Your own 7*

Un proiect rezidențial de lux unic, situat în cartierul Primăverii, pe bulevardul Mircea Eliade, chiar în imediata vecinătate a Vilei Lac 1. Clădirea va fi dezvoltată în baza unui concept inovator și va găzdui 35 de apartamente high-end, cu grădini sau terase private de dimensiuni generoase și locuri de parcare subterane.

 

H Eliade 9 afișează un design modern exclusivist, conturat prin finisaje și materiale de construcții de înaltă calitate menite să asigure independență termică și energetică pentru un confort sporit. Toate apartamentele vor fi dotate cu tehnologie ultra-modernă de tipul smart home, permițând rezidenților accesul și controlul dispozitivelor inteligente de la distanță: îți poți seta ora la care vrei să fii trezit în fiecare dimineață de lumina naturală, poți programa cafeaua să fie pregătită atunci când te trezești sau poți programa facil sistemul de sunet; absolut toate facilitățile de care ai nevoie pentru un stil de viață modern. De asemenea, complexul va dispune de o intrare securizată și servicii extinse de concierge 24/7, similare unei experiențe hoteliere de 7 stele.

• H Pipera Lake

Un proiect rezidențial dezvoltat în baza conceptului gated community și ampasat în nordul Bucureștiului, chiar pe malul lacului Pipera. Odată finalizat, complexul va afișa 17 blocuri și peste 1300 de apartamente de tip studio, 2 sau 3 camere. H Pipera Lake beneficiază de servicii de concierge 24/7, asigurându-ți asistență ori de câte ori ai nevoie, iar amplasamentul privilegiat îți va oferi un acces facil la toate punctele de interes ale unei vieți urbane. Spațiile verzi generoase și locurile de joacă sunt concepute pentru a crea un cadru natural ideal pentru relaxare, iar finisajele premium și parcările subterane îți vor asigura un tot confortul de care ai nevoie.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar cu renume internațional, implicat în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și managementul unora dintre cele mai exclusiviste proiecte de pe piața imobiliară din București. Portofoliul local al companiei are o valoare de piață consolidată de peste 200 de milioane de euro, iar calitatea construcției, materialor și finajelor, design-ul excepțional și atenția la detalii se regăsesc în fiecare dintre proiectele sale. Cei peste 16 ani de experiența internațională în arii precum proiectare, dezvoltare, design și managementul proiectelor imobiliare, expertiza în reconsolidarea și renovarea clădirilor de patrimoniu, amplasamentul privilegiat al proiectelor rezidențiale și de birouri din portolofiul local – recunoscute și premiate în cadrul unor prestigioase evenimente de profil – nu fac decât să poziționeze Hagag Europe drept pe unul dintre cei mai proeminenți și stabili dezvoltatori din București.

Te-ar mai putea interesa și
MSL Logistic își extinde spațiul de depozitare de la CTPark Chitila la peste 8.500 de mp
MSL Logistic își extinde spațiul de depozitare de la CTPark Chitila la peste 8.500 de mp
CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din România, a anunțat marți prin intermediul unui comunicat că își continuă parteneriatul pe termen lung cu......
Prefectul Capitalei nu-și dorește să ajungă să ia măsuri de urgență în problema gunoaielor din Sectorul 1. Burduja (PNL) vrea crearea unui grup tehnic de lucru
Prefectul Capitalei nu-și dorește să ajungă să ia măsuri de urgență în problema gunoaielor din Sectorul 1. Burduja ...
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, marţi, că nu-şi doreşte să ajungă în situaţia de a trebui să ia măsuri ...
ANCOM a început un nou proces de furnizare de licențe în bandă DECT
ANCOM a început un nou proces de furnizare de licențe în bandă DECT
Furnizorii de reţele şi servicii de comunicaţii electronice interesaţi de instalarea şi exploatarea unor reţele publice ...
Ursula von der Leyen: UE și SUA vor să încheie războiul vamal legat de importurile de oțel și aluminiu până la 1 decembrie
Ursula von der Leyen: UE și SUA vor să încheie războiul vamal legat de importurile de oțel și aluminiu până la 1 ...
Uniunea Europeană şi SUA sunt conştiente că trebuie să găsească o soluţie la disputa tarifelor vamale suplimentare ...