1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Hagag preia cu nouă milioane de euro imobilul Centreville Offices din centrul Capitalei pe care îl va moderniza cu patru milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a preluat clădirea de birouri de clasă inferioară Centreville Offices de 1.507 mp şi şapte etaje amplasată pe strada Tudor Arghezi numărul 21. Valoarea tranzacției depășește nouă milioane de euro. Imobilul are o suprafață totală construită de 7.013 de metri pătrați, este localizat chiar în centrul capitalei, la kilometrul zero, și beneficiază de 20 de locuri de parcare.

03 dec, 2019 | ECONOMICA.net

„Pentru noi, 2019 a fost un an extraordinar: am demarat două proiecte importante și suntem foarte aproape de finalizarea lucrărilor pentru primul nostru proiect de spații de birouri. Am continuat, de asemenea, și activitățile de prospectare a pieței și ne bucurăm să anunțăm această nouă investiție – Tudor Arghezi 21 - care va găzdui un nou proiect Hagag Development Europe”, a precizat Ana-Maria Pop, Chief Operating Officer Hagag Development Europe.

Clădirea își va menține destinația inițială și va deservi segmentul de spații de birouri, urmând a intra, începând cu primul trimestru al anului viitor, într-un amplu proces de transformare, necesitând o investiţie de peste patru milioane de euro.

„Piața spațiilor de birouri va fi, cu siguranță, un motor puternic al sectorului imobiliar și în anii ce vor urma, iar proprietatea noastră din strada Tudor Arghezi va readuce kilometrul zero al capitalei în atenția companiilor interesate de relocare”, a adăugat Ana-Maria Pop.

Dezvoltatorul a cumpărat, în primăvară, și Palatul Știrbei de pe Calea Victoriei de la Alexandru Popescu, pentru o sumă rămasă la secret, dar, cel mai probabil, în jurul a zece milioane de euro. Potrivit unor surse din piață, compania intenționează reabilitarea palatului și dezvoltarea unor clădiri de birouri în spatele acestuia.

De asemenea, în vară, compania a anunțat că demarează lucrările de construcție pentru H Pipera Lake, cel mai amplu proiect rezidențial al companiei. Din totalul de 390 de apartamente ce urmează a fi livrate în prima fază 45% au fost deja vândute, iar în total, proiectul va include 1.350 de apartamente.

Hagag Development Europe este implicat în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO