1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

News

Hainele purtate de Jennifer Lawrence în "Silver Linings Playbook", vândute cu 12.000 de dolari

Hainele purtate de către actriţa Jennifer Lawrence în rolul tinerei văduve din filmul "Silver Linings Playbook", pentru care aceasta a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, au fost vândute prin licitaţie, vineri, cu suma de 12.000 de dolari, informează Reuters.

02 mar, 2013 | Mediafax

Cel mai scump articol vestimentar a fost o haină lungă de iarnă care a fost achiziţionată, la finalul celor trei zile cât a durat licitaţia desfăşurată la casa de licitaţii Nate D. Sanders din Los Angeles, cu suma de 4.653 de dolari.

Reprezentanţii casei de licitaţii au declarat că se aşteptau ca obiectele să fie vândute cu sume cuprinse între 500 şi 1.500 de dolari fiecare, datorită popularităţii câştigate în urma galei Oscar desfăşurate duminică, unde actriţa s-a aflat printre premianţi.

De asemenea, printre obiectele vedetă ale licitaţiei s-au aflat şi pantalonii albi, croiţi special pentru Lawrence şi pe care aceasta i-a putat în scena balului unde în care a dansat cu partenerul de scenă Bradley Cooper. Respectiva piesă vestimentară a fost cumpărată cu 3.493 de dolari, iar un sutien pentru sport şi o cămaşă bleu cu mâneci lungi a fost vândută cu 3.175 de dolari. Acestor piese li s-a adăugat un top negru din garderoba actriţei, care nu a fost purtat în film, dar care a fost achiziţionat cu 624 de dolari.

Studiourile de film oferă adesea caselor de licitaţii, spre vânzare costumele purtate de actori în filme, multe dintre ele ajungând să fie cumpărate cu sume record de către fani sau colecţionari

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO