1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Imobiliare

Hala Laminor ar putea deveni spital la propunerea lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3

Aflată în lucru pentru transformarea în centru cultural şi de divertisment, Hala Laminor, de 72.000 mp, ultima construită în cadrul Uzinelor Malaxa, devenite 23 August pe vremea comuniștilor, şi parte a Faur SA după 1989, s-ar putea transforma în spital, la solicitarea lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

10 apr, 2020 | ECONOMICA.net

„Ne-am oferit ca această clădire, salvată de la paragină şi unde lucrăm deja de câţiva ani, să fie pusă la dispoziţie pentru amenajarea unui spital. Este vorba de 72.000 de metri pătraţi, amprenta la sol, unde se poate organiza un spital de campanie sau chiar unul definitiv, în funcţie de cum se consideră optim. Am adresat în acest sens o scrisoare către Ministerul Sănătăţii şi către cel al Fondurilor Europene şi sper să avem analize şi discuţii pe această direcţie", a scris Negoiţă, vineri, pe Facebook.

După achiziția halei din 2014, Primăria Sectorului 3 a lansat ideea dezvoltării unui complex rezidential cu turnuri de 25 de etaje, dar s-a renunțat la idee. Zona va deveni centru de divertisment și cultural pe 35.000 mp, iar pentru restul suprafeței Primăria caută un dezvoltator partener care să dezvolte un centru comercial.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO