1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

News

Hello Holidays încearcă să vândă vacanţe pentru această toamnă şi primăvara viitoare

Agenţia de turism Hello Holidays încearcă să aducă în centrul atenției, în mediul online, oamenii din agenție, fie responsabilii de cursele în țară sau în străinătate, reprezentanții locali, managerii de destinatie, sau ghizii care sunt de obicei alături de turiști. 

14 apr, 2020 | ECONOMICA.net

„Fără voia noastră, cu toții am fost angrenați în această situație fără precedent, însă am învățat să ne adaptăm pe parcurs și să facem față cu brio tuturor provocărilor. Am luat toate măsurile necesare pentru siguranța membrilor echipei noastre, dar și a turiștilor. Prin urmare, am optat pentru a nu lucra cu publicul în această perioadă. Pentru a micșora timpii de așteptare și pentru a prelua cât mai rapid toate solicitările turiștilor noștri, am relocat în departamentul de call center o parte dintre cei mai buni consultanți de turism din agenția noastra”, spune Denisa Oprea - Manager Marketing Hello Holidays.

Consultanții de turism ai agenției Hello Holidays sunt disponibili atât prin intermediul telefonului, cât și prin email, ca și până acum. De asemenea sunt activi pe canalele social media, iar orarul de funcționare nu a suferit modificări și depun eforturi constante pentru a prelua toate apelurile clienților.

„Venim după o perioadă de înscrieri cu early booking, o perioadă în care cu toții știm că vacanțele rezervate din timp beneficiază de reduceri substanțiale, însă nu trebuie să uităm că acestea au și condiții de retragere speciale. Echipa Hello Holidays depune eforturi constante ca vacanțele turiștilor să nu fie afectate de această situație. Încercăm ca toate vacanțele să fie reprogramate și niciun turist să nu fie în situația de a pierde banii achitați. Suntem în strânsă colaborare cu agențiile noastre revânzătoare și, alături de partenerii noștri externi, facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a depăși împreună această perioada”, spun reprezentanții agenției de turism Hello Holidays.

În această perioadă, echipa Hello Holidays încearcă să vină în întâmpinarea nevoilor turiștilor săi prin crearea de noi programe turistice pentru sezonul Toamnă – Iarnă 2020, dar și pentru Primăvara 2021.

„Având în vedere situația actuală, o parte din turiștii noștri au dorit să aibă posibilitatea de a reprograma vacanțele în a doua parte a anului sau chiar la începutul anului următor, de aceea am considerat că este un moment propice pentru a face acest lucru”, explică Denisa Oprea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO