1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

News

Hotelcon lansează un sistem naţional de rezervări pentru hotelurile româneşti

Hotelcon lansează un sistem naţional de rezervări pentru structurile de cazare din România, în cadrul unui parteneriat intre companie şi Olympia Viaggi, denumit new.hotelcon.travel.

12 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Hotelcon a lansat, recent, un nou sistem - new.hotelcon.travel în parteneriat cu Olympia Viaggi, touroperator important din Italia – care se adresează doar structurilor de cazare din România, de orice dimensiune, pentru a veni în sprijinul lor, fie acestea hoteluri, hosteluri, vile, pensiuni sau apartamente în regim hotelier. Nu există un număr minim de camere care pot fi integrate în acest sistem.

Hotelcon oferă, la ora actuală, serviciile de marketing structurilor de cazare fără costuri. Există două tipuri de integrări: dinamică (cu channel manager) și statică (pentru structurile de cazare mici).

”Poate că agențiile de turism sunt refractare uneori să lucreze cu anumite locații. Acest sistem reprezintă un liant care va facilita accesul la produsele hoteliere. Toate unitățile integrate în sistemul nostru sunt acreditate și oferim suport în limba română (poze urcate în sistem, poze reale, plăți cu cardul sau transferuri bancare cu plata garantată)”, precizează Gabriela Florea, manager Hotelcon.

Noul sistem se adresează în primul rând agențiilor de turism dar indirect și turiștilor, care vor fi mult mai mulțumiți de ofertele și opțiunile hoteliere. new.hotelcon.travel are deschidere internațională, întrucât prin integrarea cu Hotelcon structurile de cazare vor fi incluse automat în încă 3 sisteme de rezervări la nivel european. Acest sistem va beneficia, prin rețeaua globală Hotelcon, de o distribuție în mai multe sisteme de rezervări din toată lumea și din România. Hotelierii vor beneficia de promovare gratuită în cadrul webinariilor organizate pentru agențiile de turism, unde vor putea avea speakeri care își vor prezenta locațiile și, cu această ocazie, vor putea comunica mult mai bine cu agențiile de turism.

”Interesul hotelierilor este crescut în această perioadă mai ales că oferim distribuție și integrare gratuită, marketing în sistem și acces la peste 800 de agenții active din România ce le pot genera rezervări prin intermediul Hotelcon. Mai mult decât atât, este foarte importantă comunicarea hotelierilor cu privire la măsurile luate post COVID și la buna desfășurare a cazărilor în perioada următoare. Faptul că suntem un sistem cu tradiție în România ne recomandă și ca buni platnici, ca un partener de încredere, ceea ce hotelierii au nevoie astfel încât să se asigure că rezervările lor sunt achitate la timp”, subliniază Gabriela Florea.

Hotelcon are peste 250.000 de structuri de cazare în sistem, de la pensiuni până la hoteluri de 5 stele din peste 230 de țări. Prin confirmări instantanee la hotel, partenerii locali economisesc timp și bani atunci când aleg rețeaua Hotelcon, simplă și ușor accesibilă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO