Hotelul Continental din Iaşi, scos la vânzare pentru 4,2 milioane de euro

Moștenitorii lui Mircea Curcudel, om de afaceri ieșean, acum decedat, vor să vândă hotelul Continental din centrul orașului Iași pentru 4,2 milioane de euro. Clădirea hotelului a fost inclusă pe lista monumentelor istorice în anul 2004, iar hotelul a fost deschis publicului în anul 1914. 
Economica.net - vin, 13 mart. 2020, 07:21
Hotelul Continental din Iaşi, scos la vânzare pentru 4,2 milioane de euro

Hotelul Continental are 2 stele și 32 camere, iar compania care-l operează a terminat anul 2018 având aproape 100.000 lei profit la o cifră de afaceri de un milion de lei și un număr mediu de 11 angajați.

„Hotelul dispune de bar de zi şi facilităţi precum parcare şi spălătorie proprii, casă de schimb valutar şi cabinet stomatologic în incintă. Camerele sunt dotate cu băi proprii, televizor, internet, telefon şi frigider (la cerere). Pentru micul dejun pe care îl puteţi servi la hotel, aveţi la dispoziţie 10 variante de meniuri, după gust”, se arată pe site-ul hotelului.

Omul de afaceri Mircea Curcudel a fost găsit mort într-o pădure de lângă Iași în 2010, în ceea ce pare a fi fost un accident cu ATV-ul.

De asemenea, Radu Enache, proprietarul rețelei hoteliere Continental, fără legătură cu hotelul din Iași, unde nu e încă prezent, a solicitat aprobarea unui PUZ, confom căruia, pe o suprafata de un hectar situat pe strada Păcurari din Iaşi, va construi un hotel (de 2-4 stele) cu un regim de înălțime S+D+P+7E și o clinică medicală cu trei etaje.

Cele două clădiri vor beneficia și de un procent de spații verzi de peste 50% din suprafața totală a terenului.

Te-ar mai putea interesa și
Ciprian Ciucu: Lucrările de la Prelungirea Ghencea au avansat, dar nu sunt la nivelul la care mă aşteptam
Ciprian Ciucu: Lucrările de la Prelungirea Ghencea au avansat, dar nu sunt la nivelul la care mă aşteptam
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, declară că lucrările de la Prelungirea Ghencea au avansat, dar că acestea nu sunt la nivelul la care se aştepta, menţionând în acest sens că "nu există......
Avertisment din Germania – Nivelul scăzut al râurilor afectează lanţurile de aprovizionare. Situaţia devine şi mai gravă
Avertisment din Germania – Nivelul scăzut al râurilor afectează lanţurile de aprovizionare. Situaţia devine şi ...
Confederaţia Industriei Germane (BDI) a avertizat marţi că nivelul scăzut al râurilor şi seceta ameninţă securitatea ...
Dosar Revoluţie 1989 – Rechizitoriu: „Într-o singură noapte, un singur regiment a executat aproape o jumătate de milion de trageri”
Dosar Revoluţie 1989 – Rechizitoriu: „Într-o singură noapte, un singur regiment a executat aproape o jumătate ...
În timpul luptelor duse în decembrie 1989 în zona Otopeni între diferite detaşamente militare cărora li se comunicase ...
Călin Bichir, ACVATOT: Se impun măsuri pentru redresarea sectorului construcțiilor – Interviu
Călin Bichir, ACVATOT: Se impun măsuri pentru redresarea sectorului construcțiilor – Interviu
Instabilitatea pieței construcților se menține și la această oră, find provocată predominant de scumpirea tuturor ...