1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

News

Hotelul Triumf, care a fost dorit şi de DNA, trece în administrarea Ministerului Afacerilor Externe

Hotelul Triumf, pentru care au existat solicitări de la mai multe instituţii, inclusiv DNA, pentru a-l prelua ca sediu, a fost trecut de Guvern în administrarea Ministerului Afacerilor Externe, care se va muta în acest imobil, după ce îl va renova.

29 dec, 2016 | News.ro

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a precizat, la finalul şedinţei de joi, că Hotelul Triumf a fost trecut din administrarea RAAPPS în administrarea Ministerului Afacerilor Externe.

Iolu a menţionat că au fost mai multe instituţii care au dorit Hotelul Triumf şi au făcut cereri pentru preluarea acestuia, iar Guvernul a decis joi ca acesta să meargă la MAE.

Ministerul de Externe funcţionează în prezent într-o clădire cu risc seismic ridicat, a explicat Iolu, care a mai precizat că MAE se va putea muta în Hotelul Triumf doar după ce îl va renova, deci nu mai devreme de anul 2018.

În 28 iunie, Guvernul a decis, printr-o ordonanţă de urgenţă, transferul Hotelului Triumf din proprietarea privată în proprietatea publică a statului, ”în vederea utilizării lui ca sediu pentru una din instituţiile publice cu nevoi stringente de spaţiu sau condiţii necorespunzătoare pentru a-şi desfăşura activitatea în parametrii de normalitate”.

Hotelul are 98 de camere care pot caza concomitent 151 de persoane. La parter, în faţa recepţiei, este un restaurant mare, în care se pot organiza evenimente. Pe latura din dreapta sunt două terenuri de tenis, unde lumea bună din zonă poate avea un spaţiu mai relaxat pentru discuţii de business. În stânga este o terasă cu 60 de locuri. Citeşte mai mult pe News.ro.

viewscnt

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO