1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 20 º

News

HP retrage de pe piaţă şase milioane de cabluri de alimentare din cauza riscului de incendiu

Grupul american Hewlett-Packard Co. a anunţat, marţi seară, că va retrage de pe piaţă şase milioane de cabluri de alimentare pentru notebook-urile HP şi Compaq vândute la nivel mondial, relatează Kyodo.

27 aug, 2014 | Agerpres

Aceste cabluri, vândute în perioada septembrie 2010 - iunie 2012, sunt expuse la supraîncălzire, ceea ce reprezintă un risc de incendiu, a informat HP, al doilea mare producător de calculatoare personale.

Utilizatorii de laptopuri HP şi Compaq echipate cu cablul suspect LS-15 sunt sfătuiţi să înceteze să utilizeze produsul defectuos şi să contacteze HP pentru a obţine gratuit un înlocuitor.

Potrivit Comisiei pentru protecţia consumatorilor din SUA, HP a vândut 5,6 milioane de cabluri de alimentare LS-15 în SUA, 446.700 în Canada şi 296.000 în Japonia.

În luna decembrie a anului trecut, HP a fost nevoit să retragă de pe piaţă încărcătoarele pentru Chromebook 11 şi să oprească vânzările acestui model de laptop nou lansat. La acea dată, constructorul a explicat că încărcătorul respectiv prezintă riscul de supraîncălzire.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO