1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

HTC One M8 a devenit unul dintre cele mai căutate telefoane în online

HTC One M8 este unul dintre cele mai bune telefoane cu Android, disponibil în România şi pe Okazii.ro. Până și Iron Man zice ca e cool. Să vedem de ce.

25 apr, 2014 | ECONOMICA.net

Design
HTC One M8 are un design metalic lucios, complet nou și îndrăzneț. Cu rama compactă, cu forme curbate, ergonomice, având o grosime de numai 9,35 mm, îți încape cu ușurință în palmă.

Super camera
Încorporează instrumente foto de ultimă generație: elimină neclaritățile, realizează fotografii panoramice mai mari și adaugă efecte incredibile, cu o singură atingere. Poți obține rezultate profesionale prin intermediul UFocus™. Îmbunătățești focalizarea obiectelor, înainte sau după ce faci fotografia.

Difuzoare stereo frontale
Poziționarea frontală a difuzoarelor proiectează sunetul către tine. În timp ce alte telefoane au difuzoarele în spate, proiectând sunetul în altă direcție, designul HTC optimizează muzica, videoclipurile și jocurile.

Înlocuiește telecomanda
Poți folosi telefonul ca telecomandă inteligentă, pentru a căuta emisiunile TV preferate, vei afla ce se difuzează în mod curent, prin intermediul unui ghid grafic și vei primi actualizări de pe Facebook și Twitter despre emisiunile vizionate.

Deblocare și apel hands free
Poți debloca telefonul cu un singur gest și deschizi camera ridicându-l la nivelul ochilor. Pentru a trece în modulul silențios, e de ajuns să întorci telefonul. Poți răspunde sau apela alte numere prin comandă vocală.

Găsești o ofertă foarte buna plus toate detaliile tehnice aici. În plus, pe Okazii.ro ai și alte avantaje importante, cum ar fi serviciul Garanția de livrare sau posibilitatea de a cumpăra numai de la vânzători cu un profesionalism dovedit.

 

P.S. Culoarea telefonului din ofertă e “gri gunmetal”. Click aici să-l vezi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO