HTC One primeşte update-ul pentru Android 4.2.2

HTC, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive mobile, anunţă update-ul la cea mai recentă versiune Android, 4.2.2 Jellybean, pentru HTC One, cu HTC Sense 5 îmbunătăţit. Actualizarea va fi disponibilă în al treilea trimestru din 2013.
Economica.net - mar, 16 iul. 2013, 11:35
HTC One primeşte update-ul pentru Android 4.2.2

Actualizarea Sense face ca experienţa utilizatorului să devină şi mai personală, direct pe ecranul de pornire. Apreciată la scară largă, funcţia HTC BlinkFeed se îmbogăţeşte cu conţinut prin integrarea cu Instagram, oferind un flux de informaţii relevante, direct pe ecranul principal. Utilizatorii vor regăsi, de asemenea, mai multă flexibilitate în personalizarea modului de afişare a informaţiilor pe ecran.

Acest update îmbunătăţeşte, de asemenea, funcţionalităţile multimedia, cu HTC Music Channel optimizat şi mult mai versatil, la care se adaugă capacitatea de blocare a focalizării şi a expunerii în aplicaţia dedicată camerei foto. În plus, utilizatorii vor găsi de două ori mai multe teme pentru crearea de video highlights la nivel profesional pentru evenimentele din galerie, o completare perfectă pentru camera Ultrapixel. Totodată, acum, aplicaţia HTC Sense TV permite utilizatorilor să sorteze listarea canalelor în aceeaşi ordine ca pe telecomanda televizorului.

Mai mult, în Android 4.2.2 sunt incluse şi funcţiile Daydream, Quick Settings şi widget-uri pentru lockscreen.

Pe lângă această actualizare, HTC One devine primul echipament certificat HTCpro în EMEA, proiectat pentru a depăşi aşteptările clienţilor de business şi oferind soluţii sigure şi flexibile managerilor IT responsabili de integrarea telefoanelor. În această calitate, noul HTC One oferă companiilor mari funcţii precum securizare sporită prin criptare 256-bit, politici de securizare a parolelor, ştergerea datelor de la distanţă şi o serie de capabilităţi de productivitate oferite prin HTC Sense.

Datele sunt protejate prin conexiuni securizate ce permit conectarea VPN (virtual private network), încorporând suport PSD VPN de la Mocana Corp. În plus, soluţiile flexibile de management al telefoanelor mobile pentru securizare, configurare şi audit de date necesare în companii, vor fi disponibile graţie parteneriatelor strategice cu principalii jucători din această industrie. Între acești parteneri îi numim pe AirWatch şi MobileIron, iar soluțiile oferă clienţilor business şi managerilor IT securitate mobilă şi controale de management de top.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...