1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Huawei a deschis primul Huawei Experience Store din România

Huawei a inaugurat sâmbătă, 27 iulie, primul Huawei Experience Store din România după o investiţie totală de aproximativ un milion de euro care a cuprins costuri de amenajare, logistică, personal și chiria spațiului. Amplasat în Băneasa Shopping City, magazinul are o suprafață de 93 de metri pătrați.

30 iul, 2019 | ECONOMICA.net

„Suntem încântați să deschidem în România cel de-al treilea spațiu unde consumatorii și fanii Huawei vor putea descoperi și interacționa cu cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră. Deschiderea Huawei Experience Store vine să confirme interesul și încrederea consumatorilor români în produsele Huawei", a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

În cadrul magazinului, consumatorii vor putea găsi și interacționa cu cele mai noi dispozitive lansate anul acesta de companiei. De asemenea, aici va putea fi testat și smartphone-ul Mate 20 X 5G, primul telefon comercial al companiei ce permite acces la tehnologia 5G.

Acesta este cel de-al treilea magazin pe care Huawei îl deschide în România, după Huawei Service Center din Bulevardul Nicolae Bălcescu 23A și Huawei Experience Shop din Afi Cotroceni. 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO