Huawei a lansat cel mai puternic smartphone din lume, cu o baterie de 4200 mAh

Huawei, lider în tehnologie și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a lansat telefoanele din seria Mate 20, una dintre cele mai așteptate serii de smartphone-uri ale acestui an. Modelele au fost lansate la nivel global în Londra. În România, Huawei Mate 20 Pro este deja disponibil pentru precomandă la partenerii autorizați.
Economica.net - mie, 17 oct. 2018, 09:06
Huawei a lansat cel mai puternic smartphone din lume, cu o baterie de 4200 mAh

Seria cuprinde patru modele: Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X și Porsche Design Huawei Mate 20 RS. Acestea sunt disponibile în diverse versiuni cu ecrane de 6.39, 6.53 sau 7.2 inchi. Smartphone-ul Mate 20 Pro este disponibil și în varianta de culoare verde smarald, la fel de prețioasă precum și piatra care îi dă numele. Textura Hyper Optical de pe spatele de sticlă al telefonului utilizează un șablon complex care produce un efect irizat, care nu este numai extrem de durabil, ci și rezistent la amprente, făcând dispozitivul și extrem de ușor de utilizat. Telefonul își păstrează aspectul timp îndelungat, indiferent de gradul de utilizare al acestuia.

Modelul Mate 20 Pro încorporează o baterie de 4200 mAh, tehnologia HUAWEI Wireless Quick Charge la puterea de 15W, cea mai rapidă soluție de încărcare wireless din industrie, dar și încărcarea inversă wireless, care permite dispozitivului să funcționeze exact ca o baterie externă pentru alte dispozitive compatibile.

Seria Huawei Mate 20 este alimentată de cel mai performant procesor de până acum – Kirin 980. Creat pe o arhitectură de 7 nanometri, acesta include puternicul Cortex-A76 și GPU-ul Mali-G76, ce oferă performanțe îmbunătățite și o experiență de utilizare a smartphone-urilor fără precedent. Totodată, noul încărcător Huawei SuperCharge de 40 W, funcția de încărcare rapidă wireless de 15 W și bateriile mari funcționează în tandem pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună durată de viață a bateriei.

Sistemul Matrix Camera include obiectivul Leica Ultra Wide Angle și permite utilizatorilor nu numai să capteze imagini cu o perspectivă mărită, ci și fotografii macro spectaculoase. Noul sistem Matrix Camera adoptă un design avangardist, dispus în patru puncte, care emană personalitate, oferind dispozitivului o identitate vizuală unică, ușor de recunoscut, chiar și de la distanță. Seria Huawei Mate 20 pune la dispoziția utilizatorilor interfața EMUI 9, bazată pe sistemul de operare Android P, cu ajutorul căreia utilizatorii pot folosi toate funcțiile telefonului, disponibile la numai câteva swipe-uri distanță.

Huawei Mate 20 Pro este primul smartphone din lume care poate susține viteze de 4.5G LTE Cat. 21 standard, care atinge viteze de descărcare de până la 1,4 Gbps. În plus, telefonul facilitează cele mai rapide conexiuni wireless din lume, care permit viteze de descărcare incredibile. De exemplu, un film cu dimensiunea de 2GB poate fi descărcat în doar 10 secunde. De asemenea, GPS-ul dotat cu tehnologie Satellite Selection îmbunătățește precizia poziționării într-o gamă largă de scenarii.

Noul sistem de camere – Matrix Camera

Având la baza tehnologia sistemului de camere al telefonului P20, sistemul foto al seriei Mate 20 are un obiectiv Leica Ultra Wide Angle, capabil să confere o perspectivă mai largă și să dea un efect tridimensional imaginilor. Noul sistem de camere beneficiază și de funcția macro, ce redă imagini clare ale obiectelor plasate la o distanță de aproximativ 2,5 cm față de obiectiv. Lentila ultra-wide și funcția macro completează setul de caracteristici ale camerei triple Leica, ridicând-o la nivelul unui dispozitiv foto dedicat.

Huawei Mate 20 Pro este echipat cu o cameră principală de 40 MP, o cameră cu lentilă Ultra Wide Angle de 20 de MP și una de 8 MP. Împreună, lentile se ajustează pe o gamă largă de lungimi focale, echivalente cu performanța unui obiectiv cu zoom 16-270mm, capabile să redea imagini care concurează cu cele realizate de camerele foto dedicate.
Totodată, seria Mate 20 încorporează inovatoarea funcție video AI Portrait Color. Cu ajutorul inteligenței artificiale, camerele pot izola personajele care apar într-un clip și pot estompa culorile din jurul lor, pentru o evidențiere dramatică. În plus, AI Spotlight Reel identifică clipurile cu o temă comună și generează automat un montaj de 10 secunde.

Te-ar mai putea interesa și
Honda va investi peste 800 de milioane de dolari până în 2030 pentru extinderea fabricii sale din Brazilia
Honda va investi peste 800 de milioane de dolari până în 2030 pentru extinderea fabricii sale din Brazilia
Constructorul auto japonez Honda va investi 4,2 miliarde de reali (807,74 de milioane de dolari) în fabrica sa Itirapina din Brazilia până în 2030, a declarat vineri un director, adăugând că......
Dacia Sandero, liderul clasamentului înmatriculărilor din Europa în primele trei luni din 2024
Dacia Sandero, liderul clasamentului înmatriculărilor din Europa în primele trei luni din 2024
Dacia Sandero a reușit să se mențină pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul ...
Importurile de gaze naturale ale României au crescut cu 18,2% în primele două luni din 2024, iar producția cu 2%
Importurile de gaze naturale ale României au crescut cu 18,2% în primele două luni din 2024, iar producția cu 2%
România a importat, în primele două luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 207.200 de tone echivalent ...
Ministerul Muncii: 923.578 de persoane cu dizabilități erau înregistrate în România la 31 decembrie 2023
Ministerul Muncii: 923.578 de persoane cu dizabilități erau înregistrate în România la 31 decembrie 2023
Numărul total de persoane cu dizabilităţi era, la 31 decembrie 2023, de 923.578 de persoane, dintre care 98,28% (907.715 ...