1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

IT&C

Huawei a lansat MateBook, noul mod de business

„Un dispozitiv 2 în 1 care te va ţine conectat la mai multe activităţi deodată”. Laptopul-tabletă va avea preţuri cuprinse între 799 şi 1799 de euro, în funcţie de specificaţiile pe care le va avea, informează Noobz.ro.

21 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Accesoriile pe care le va avea dispozitivul MateBook sunt: o tastatură, care va fi disponibilă la preţul de 149 de euro, MatePen la preţul de 69 de euro şi MateDock la 99 de euro.

Huawei introduce „Noul stil de business”, prin intermediul unui laptop-tabletă, un dispozitiv mobil 2 în 1, numit Huawei MateBook. Acesta oferă o baterie de 4440 mAh, iar dispozitivul de încărcare nu se diferenţiază de cel al unui telefon tradiţional.

Lansare Huawei MateBook

Huawei Mate Pen este dispozitivul de care are nevoie fiecare dintre noi pentru a susţine o prezentare a unui proiect şi nu numai, acesta având un sistem de indicare prin laser. În plus, MateBook este primul dispozitiv care oferă senzor de amprentă pe o parte, printr-o simplă atingere.

Huawei MateBook are un display de 12 inchi (2160 x 1440), prezintă un USB Tip-C, 4GB de RAM, 128 GB de memorie internă, ca de altfel şi un scanner de amprentă. Tehnologia Active Noise Cancellation este prezentă prin intermediul unui set de căşti care pot fi încărcate prin intermediul MateBook.

Citeşte mai departe şi vezi imagini de la lansarea MateBook pe Noobz.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO