1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

News

Huawei Honor+, primul telefon cu cameră duală - GALERIE FOTO

Huawei, unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri și echipamente de comunicații, ne-a trimis în redacție Huawei Honor Plus, un smartphone de top, dotat cu nici mai mult nici mai puțin de trei camere foto. 

12 mai, 2015 | ECONOMICA.net

Honor 6+ ne-a plăcut atât prin designul din sticlă și metal, dar și prin caracteristicile tehnice pe care le înglobează.

Smartphone-ul vine cu un ecran de 5.5 inci cu rezoluție full HD și un contrast de 1500:1. O particularitate importantă a lui Honor 6 Plus este reprezentată de camera principală duală ce încorporează doi senzori a câte 8 megapixeli fiecare pentru a putea focaliza în 0.1 secunde și pentru a putea realiza fotografii la o calitate ridicată în conidiții scăzute de lumină. 

Camera principală este destinată iubitorilor de selfie sau cei care folosesc telefonul pentru apeluri video, aceasta având un senzor de 8 megapixeli.

Honor Plus vine cu un procesor octa – core format din patru chipseturi Cortex A7  de 1.3 Ghz și Cortex A15 de 1.8 Ghz, o memorie internă de 32 GB și una RAM de 3GB.

Bateria îi asigură o autonomie sporită device-ului aceasta având o capacitate de 3600 mAh.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO