Huawei intră oficial pe piaţa de laptopuri din România

Huawei introduce pe piaţa din România gama de notebook-uri MateBook. Începând cu 8 martie, notebook-urile Matebook X Pro de 13,9 inci, Matebook 13 de 13 inci si Matebook D de 15,6 inci vor putea fi achiziţionate de la partenerii autorizaţi Huawei, la preţuri cuprinse între 3.399 lei şi 7.499 lei.
Economica.net - vin, 08 mart. 2019, 12:25
Huawei intră oficial pe piaţa de laptopuri din România

Huawei MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro de 13,9 inci, primul notebook FullView care a marcat începutul ascensiunii Huawei în industria PC, are 14,6 mm grosime și cântăreşte 1,33 de kg..

Cu rame subțiri pe toate laturile, ecranul Ultra FullView atinge un aspect ratio de 91% pe Huawei MateBook X Pro. Construit pe tehnologia LTPS, ecranul Ultra FullView de 13,9 inchi are un raport de afișare de 3:2 și suportă o rezoluție de 3K (3000×2000), dar și 100% din gama de culori sRGB, oferind o experiență de divertisment mult mai captivantă.

De asemenea, Huawei MateBook X Pro beneficiază de tehnologia Fingerprint Power Button, care permite autentificarea rapidă a utilizatorului pe baza amprentei, chiar în momentul pornirii dispozitivului. De asemenea, camera încastrată în tastatură asigură confidențialitatea utilizatorilor și, în același timp, mărind suprafață display-ului.

În plus, Huawei MateBook X Pro este echipat cu o baterie generoasă de 57.4Wh1. Datorită proprietăților de economisire a energiei dezvoltate de Huawei, utilizatorii se vor putea bucura de o baterie care rezistă timp de 12 ore în contextul redării clipurilor video în format 1080p, 14 ore în sistem de utilizare normală la birou, și 15 ore de navigare pe internet.
Laptopulo va fi disponibil la un preț recomandat de 7.499 lei.

Huawei Matebook 13
Noul Huawei Matebook 13, lansat la începutul săptămânii trecute în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress, se adresează în special absolvenților și tinerilor profesioniști care caută dispozitive puternice la prețuri accesibile. Notebook-ul redefinește standardele de afișare, performanță și interconectare pe segmentul terminalelor de 13 inchi.

Huawei MateBook 13 dispune de un afișaj FullView de 3:2, cu opțiune multitouch în 10 puncte și un raport de ecran de 88%. Acesta susține, de asemenea, posibilitatea de a capta screenshots cu ajutorul a trei degete2.
Dispozitivul vine cu o versiune actualizată a tehnologiei Fingerprint Power Button, care integrează senzorul de amprentă digitală în cel de alimentare și care permite pornirea și deblocarea dispozitivului dintr-o singură mișcare. Combinat cu optimizările BIOS, această soluție inovatoare simplifică experiența de pornire a dispozitivului și permite utilizatorilor să folosească imediat notebook-ul.
Huawei Matebook 13 va costa între 3.999 lei și 5.199 lei, în funcție de configurația aleasă.

Huawei Matebook D
Având doar 16,9 mm grosime, Huawei Matebook D de 15,6 inci combină performanța remarcabilă cu designul elegant și un sunet uimitor, transformând distracția sau navigarea pe internet într-o experiență imersivă. Dispozitivul beneficiază de un display FHD IPS, rezoluție 1920 x 1080, unghi de vizualizare de 178 de grade și un raport de aspect 16:9.
Laptopul este disponibil în două configurații, prețul de pornire fiind de 3.399 lei

Cele trei modele de laptopuri vor putea fi achiziționate online sau direct din rețelele magazinelor Altex, Flanco, eMAG sau Orange, dar și de la distribuitorii autorizați Huawei.

Te-ar mai putea interesa și
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
Acordarea de împrumuturi bancare companiilor şi gospodăriilor din zona euro a continuat să stagneze luna trecută, arată datele unui studiu publicat de Banca Centrală Europeană (BCE),......
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scăzut azi prețurile la motorină, menținând prețul benzinei.
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din luna aprilie 2024
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din ...
Creditele care vor fi acordate populației din luna aprilie ar urma să aibă dobânzi mai mici în condiţiile în care ...
Alegeri SUA 2024: Foştii preşedinţi Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor lui Biden
Alegeri SUA 2024: Foştii preşedinţi Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor lui Biden
Foştii preşedinţi americani Barack Obama şi Bill Clinton i-au sărit în ajutor actualului lider de la Casa Albă, Joe ...