1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

IT&C

Huawei lansează un laptop - tabletă cu stylus la Mobile World Congress 2016

În doar 5 zile, vom asista la o serie de prezentări de dispozitive pe care le aşteptăm de mai bine de jumătate de an. De fiecare dată când un produs nou se lansează, deja suntem interesaţi de cum va arăta precursorul său. 

17 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Huawei va susţine un eveniment de lansare la Barcelona, în data de 21 februarie 2016, orele 14:00. Potrivit Noobz.ro, dispozitivul ce va fi lansat de Huawei va ilustra „Noul stil de business”, aşa cum aflăm din mesajul CEO-ului Huawei, Richard Yu, postat pe Weibo. Nu este exclus ca teaser-ul de astăzi să fie legat de Huawei MateBook, un dispozitiv despre care s-a zvonit destul de des în ultima perioadă.

Interesant este că, MateBook nu este un dispozitiv Android, ci se zvoneşte că ar fi un laptop hibrid de business, care rulează Windows 10. Acesta se aşteaptă să aibă un display cu diagonala de 12.9 inchi şi un procesor de la Intel, reuşind astfel să fie un produs diferit faţă de ceea ce a promovat până acum compania.

Includerea unui stylus ar putea sugera că laptopul va funcţiona, de asemenea, ca tabletă şi nu este exclus să concureze cu seriile Surface Pro de la Microsoft. Mai trebuie să precizăm că, MateBook ar putea veni şi într-o versiune cu Android, dar nu există nicio informare oficială cu privire la acest aspect.

Vezi AICI imaginile cu MateBook, laptopul - tabletă cu stylus. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO