1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

News

Huawei pregăteşte un update major la sistemul de operare. Ce telefoane îl vor primi

Huawei a prezentat EMUI 10, o actualizare software care vine la noile telefoane ale producătorului chinez, cum ar fi Mate 30, precum și la multe dispozitive lansate în ultimii doi ani.

13 aug, 2019 | | ECONOMICA.net

EMUI este o interfață de utilizator proiectată de Huawei care funcţionează peste sistemul Android. În acest caz, EMUI 10 funcționează pe Android Q, iar versiunea beta prezentată la Conferința dezvoltatorilor Huawei a avut chiar și unele funcții care nu se regăsesc încă pe Android Q beta pentru seria de telefoane Google Pixel.

Va rula pe viitoarele Mate 30 și Mate 30 Pro, deși există speculații cu privire la faptul că Mate 30 Lite ar putea rula cu noul sistem de operare HarmonyOS, dezvoltat de Huawei în cazul în care guvernul american îi va interzice să folosească produse ale companiilor americane.

Android Q va veni pe lista de telefoane enumerate mai jos, începând cu seria P30 (ca beta) pe 8 septembrie. Astfel, aceste telefoane vor primi fără îndoială interfața de utilizator EMUI 10 îmbunătățită.

Cu toate acestea, este posibil ca Google să nu finalizeze Android Q care stă la baza EMUI 10 până aproape de lansarea telefoanelor Pixel de la începutul lunii octombrie, astfel încât va dura probabil mai mult înainte de a începe să se dezvolte corect.

Telefoanele Huawei care vor primi actualizarea Android Q / EMUI 10

Huawei P30 Pro
Huawei P30
Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 RS
Huawei P30 lite
Huawei P smart 2019
Huawei P smart+ 2019
Huawei P smart Z
Huawei Mate 20 X
Huawei Mate 20 X 5G
Huawei P20 Pro
Huawei P20
Huawei Mate 10 Pro
Porsche Design Huawei Mate 10
Huawei Mate 10
Huawei Mate 20 Lite

Telefoanele Honor care vor primi actualizarea Android Q / EMUI 10

Honor 8X
Honor 10
Honor 20
Honor 20i/20 Lite
Honor 20 Pro

Acest update ar trebui să îi liniștească pe cei îngrijorați de războiul Huawei cu guvernul SUA și accesul la software-ul Google. În momentul de față, se pare că tensiunile se diminuează, deși până acum au existat o mulțime de întorsături și transformări ale acestui scandal, și s-ar putea să apară mai multe.

Noile funcții care sosesc cu Android Q și software-ul EMUI 10 includ un mod întunecat la nivelul întregului sistem și noi opțiuni pentru conectarea telefonului la computer.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO