1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

News

Huawei va face un update major la telefoanele din Europa

Producătorul chinez de smarphone-uri Huawei a anunţat că în această lună telefoanele din seria P30 şi Mate 20 din Europa vor primi un update stabil la sistemul de operare, care astfel vor trece la EMUI 10, echivalentul pentru Android Q. 

16 noi, 2019 | ECONOMICA.net

EMUI este o interfață de utilizator proiectată de Huawei care funcţionează peste sistemul Android. În acest caz, EMUI 10 funcționează pe Android Q, iar versiunea beta prezentată la Conferința dezvoltatorilor Huawei a avut chiar și unele funcții care nu se regăsesc încă pe Android Q beta pentru seria de telefoane Google Pixel.

Pentru utilizatorii care au versiunea beta deja instalată pe terminalele P30 Pro, versiunea de software 10.0.0.168, va veni în următoarele zile. În ceea ce privește utilizatorii Mate 20 Pro, actualizarea EMUI 10 are aceeași dată de lansare europeană, potrivit HuaweiCentral.

Actualizarea vine ca EMUI 10.0.0.168 și are dimensiunea de 4,47 GB. Ca de obicei, aceasta este o lansare programată, iar disponibilitatea sa se va extinde treptat în săptămânile următoare. Unii utilizatori, însă, au primit deja update-ul.

EMUI 10 aduce toate funcțiile standard ale Android 10, cum ar fi control îmbunătăţit de confidențialitate, dark mode la nivelul întregului sistem și adaugă unele funcţii personalizate Huawei, precum un mod desktop similar cu Dex-ul Samsung, precum și pictograme, animații și imagini de fundal reînnoite.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO