1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

News

Hurezeanu: Anunţul că România va intra în spaţiul Schengen, cu aeroporturile, ar putea fi făcut la summitul UE din iunie

Intrarea României în spațiul Schengen, cu aeroporturile, ar putea fi anunțată după summitul din iunie de la Bruxelles, a declarat, joi seară, Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, la Digi24. „Facem parte din cea mai bună constelație statală pe care am avut-o vreodată. Am fost egalii Franței și suntem egalii Franței, Germaniei”, a subliniat el.

10 mai, 2019 | DIGI24

Emil Hurezeanu, ambasadorul român în Germania, a spus joi seară la Digi24, vorbind despre intrarea României în Schengen, că „misiunile diplomatice, îndeosebi cea de la Bruxelles, au funcționat foarte bine”.

„N-ar trebui să ne dedublăm, pentru că statul român, prin aparatul ministerial, prin diplomați, știu din propria mea experiență, funcționează foarte pro-european. Nu e vorba numai de decalajul de cultură, de inteligență, e vorba și de o sumă de neînțelegeri care n-au fost rezolvate la timp și acum iau forme uneori grotești. Dacă ne împărțim între Iași și Sibiu, cei buni și cei răi, nu ajungem nicăieri”, a subliniat Emil Hurezeanu, la Jurnalul de seară. Citeşte mai departe pe Digi24.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO