1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Hypermarket în apropierea pasajului Mogoșoaia de pe centura Bucureștiului. Kaufland va inaugura în toamnă un nou magazin

Retailerul alimentar german Kaufland, numărul unu pe piața de profil după cifra de afaceri, va deschide în curând un nou magazin pe centura Capitalei, în apropierea noului pasaj peste DN 1A de la Mogoşoaia.

18 aug, 2020 | | ECONOMICA.net

Kaufland, care a ajuns deja la 133 de hypermarketuri pe plan local și 15 în București, se pregătește de o nouă inaugurare într-o locație mai puțin obișnuită pentru companie, respectiv pe centura capitalei, în apropierea pasajului de la Mogoșoaia care va traversa DN1A, proiect scos la licitație încă din 2017. Retailerul a achiziționat terenul de 25.000 de mp pentru noua unitate în urmă cu doi ani.

"Noul magazin Kaufland din zona Mogoșoaia va fi deschis în toamna acestui an", au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii Kaufland.

Potrivit acestora, unitatea care se întinde pe o suprafață de aproximativ 4.500 de mp are un format standard. 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat recent că lucrările la pasajul de la Mogoșoaia au ajuns la 15% după trei luni de execuție.

Ultima unitate inaugurată de Kaufland în București, la 1 iunie anul curent, este cel de pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, sector 3 și are o suprafață de vânzare de peste 3.700 metri pătrați și 6.100 metri pătrați în total. 

Managementul companiei a înunțat însă planuri ambițioase de expansiune, urmând să termine anul financiar (care se încheie în februarie 2021) cu 13 magazine în plus față de anul trecut, urmare a unor investiții de 133 de milioane de euro. Dintre cele 13 unități bugetate, 5 au fost deja deschise.

Totidată, vrea să deschidă 28 de noi hypermarketuri până în 2024, pentru a ajunge la 160.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 ţări, 132.000 de angajaţi şi o reţea de 132 de magazine în România.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO